Актуално Други

Турската звезда Берен Саат в нов сериал по Netflix

Добави коментар

Netflix удвоява турската си драма с археологически тайнствен трилър с Берен Саат в главната роля.

Netflix удвоява турската си драма с археологически тайнствен трилър с Берен Саат в главната роля.

 

Сериалът следва живота на Атие (Atiye), млада и красива художника, която води идеалния живот в Истанбул: тя има любящо семейство, богат и мил приятел, а на всичкото отгоре ще скоро ще открие първата си самостоятелна изложба. Но нейният съвършен живот е на път да се промени с откритие, направено в най-древния храм на Земята, Гьобекли тепе. Археологът на име Ерхан е открил символ в руините, символ, който свързва Атие с Гьобекли тепе по много загадъчен начин. А сега, Атие ще обърне живота си с главата надолу и ще започне търсене, за да открие тайните на минало си, тайни, скрити в тези древни руини.

 

Добави описание

 


Пътуването от Истанбул до Гьобекли тепе и Немрут, преминавайки през Анадола, осигурява връзка между духовния свят и материалния свят, съвременния свят и древния свят, изучаване и трансформация.

Кели Лугенбил, вицепрезидент на международните оригинали в Netflix, каза: „Ние вярваме, че втория ни турски оригинален сериал с участието на Берен Саат ще покаже нова и вълнуваща история от Турция на света. Пътуването ни започна в Истанбул с The Protector и продължава с новия ни сериал, който представя природното, културното и историческо наследство на Анатолия от Гьобекли тепе до Немрут на нашата глобална публика. Ние сме развълнувани да работим с Берен в нейното завръщане към сериалите, тъй като тя носи динамичен женски герой като Атие.

 

Добави описание


Освен Берен Саат в The Gift (Atiye) ще участват още Мехмет Гунсур, Метин Акдулгер, Мелиса Сенолсун, Басак Коклюкая, Чиван Канова и Тим Сейфи.


Това е вторият турски сериал специално направен за Netflix, след The Protector (Hakan: Muhafız), драматичен фентази сериал, който стартира в края на миналата година.

 

Добави описание


The Gift (Atiye), който ще дебютира през 2019 г., ще бъде режисиран от Озан Актикан и Гоненц Уяник.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Atiye , The Gift , Берен Саат , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?