Актуално В програмата

Трите двойки от „Женени от пръв поглед” заживяват заедно

Добави коментар

Трите двойки от „Женени от пръв поглед” ще направят първия голям компромис. Те трябва да решат къде ще живеят и да се пренесат, като изоставят доброволно уюта на своето жилище. До какво ще доведе това?

„Момента, в който трите двойки трябва да решат къде да живеят е много важен за отношенията между тях, защото това е първата ситуация, в която един от двамата трябва да направи голям компромис”- така експертите на „Женени от пръв поглед” обясняват новата стъпка в живота на трите двойки. След сватбата и пътешествието, където всичко е приятно и емоционално, младоженците избират къде ще живеят. Един от двамата трябва да напусне уюта на своето жилище и да се премести при другия в името на успеха на техния брак.

Светлана и Стефан

Преди да вземат това важно решение, трите семейства ще посетят домовете си. Някои от пръв поглед няма да харесат дома на другия и ще се изправят пред труден избор. Други ще вземат решението лесно, а при трети страничните фактори също ще си кажат думата.

  • Антония и Атанас трябва да изберат между живот в студентското общежитие на Наско и съжителство в един апартамент с цялото семейство на Антония.
  • Стефан е подреден и практичен и не приема идеята да живее в апартамент, защото винаги е живял в къща. Светлана обаче е подредила жилището си изцяло по свой вкус и е вложила душата си в изработването на всяка мебел, освен това перничанката се притеснява от кучетата на съпруга си, които никак не са малко.
  • Георги и Гергана имат почти еднакви, подредени и практични жилища, но въпреки това изборът им ще бъде труден най-вече заради огромния гардероб и множеството обувки на Гери.

Кой ще направи първия голям компромис и къде ще започне приказката на тримата младоженци, предстои да разберем.

размислите на Георги за брака

Във вторник ще видим и размислите на Георги за брака. Според експертите той е объркан и се лута от пълно отричане на ситуацията до проява на близост и привързаност към съпругата си. Дали чувството да имаш половинка до себе си е по-силно от безгрижието на ергенския живот и какво ще избере в крайна сметка Жоро са въпроси, чиито отговори ще видим в „Женени от пръв поглед”.

Атанас за пореден път ще изненада приятно Антония

Атанас за пореден път ще изненада приятно Антония и ще разкрие още един факт от живота си, достоен за уважение. Наско е доброволец от Мизия и се е борил да спаси имуществото на хората, пострадали от наводненията през лятото на 2014. Той ще посети бедстващото градче и ще предизвика сълзи на щастие в очите на благодарните хора.

Какво още предстои да се случи на трите двойки и какви проблеми ще срещнат навлизайки все по-дълбоко в семейния живот, ще разберем във вторник, 14 април от 21 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женени от пръв поглед

Любов или раздяла във финала на „Женени от пръв поглед“

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Огън, лед и интригуваща първа брачна нощ в „Женени от пръв поглед“

Еуфория и страст завладяват участниците в „Женени от пръв поглед“