В програмата

Тримата финалисти заемат мястото на шеф Ангелов тази вечер в Hell’s Kitchen България

0/5

Тримата финалисти заемат мястото на шеф Ангелов тази вечер в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA е полуфиналът на Hell’s Kitchen България. Финалната тройка – Филип, Дани и Светла ще получат възможност да видят за малко най-близките си хора, но само победителят от предизвикателството ще може да прекара целия следобед с тях.

 

Добави описание

 

Вечерната резервация ще премине по необикновен начин – всеки един от финалистите ще заеме мястото на шеф Ангелов и ще се превърне в последна инстанция в ресторанта на Hell’s Kitchen, а в края на епизода ще станат ясни и двамата, които ще се изправят един срещу друг на големия финал утре.

 

Добави описание

 

Изключително тежко предизвикателство очаква Филип, Дани и Светла тази вечер. Най-близките им хора ще прекрачат прага на ресторанта и тримата финалисти ще могат да ги прегърнат за малко, но само победителят от предизвикателството на шеф Ангелов ще има възможността да прекара с тях целия следобед. Самото предизвикателство ще бъде с повишена трудност. Филип, Светла и Дани ще трябва да пресъздадат авторско вегетарианско ястие на шефа, само чрез опитване. Кой от тях ще се доближи максимално до вкуса и презентацията, познавайки най-много съставки в многокомпонентната чиния, предстои да разберем.

 

Добави описание


Вечерната резервация ще премине по напълно различен начин. Днес ключовата дума ще бъде „лидерство“ и всеки един от тримата финалисти ще застане за определено време на мястото на шеф Ангелов, превръщайки се в последна инстанция на Hell’s Kitchen България. Докато Филип, Светла или Дани са на паса, останалите ще изпълняват поръчките, заедно с шеф Койчев и шеф Димова, но су-шефовете ще имат и тайна задача – да залагат бомби в ястията, които издават, за да проверят дали човекът на паса внимава достатъчно за всичко.


В края на епизода ще научим имената и на двамата финалисти в Hell’s Kitchen България, а кои ще бъдат те ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg