Други

Трилър прочит на класически приказки в Разкажи ми приказка от днес в HBO GO

0/5

Трилър прочит на класически приказки в Разкажи ми приказка от днес в HBO GO

„Разкажи ми приказка“ е точно толкова стряскащ и подсилващ мрачните детски приказки, с които сме израстнали, колкото бихме очаквали. Сериалът е базиран на сюжетните линии в „Червената шапчица“, „Трите прасенца“ и „Хензел и Гретел“ и преекспонира по впечатляващ начин поуките в тях.

 

Добави описание

 

Действието се развива в съвременен Ню Йорк и дава заявка за качествен психотрилър още в първите си минути с гореща сцена между Червената шапчица от Големия лош вълк. Ким Катрал е Колийн -  една невероятна и нетрадиционна баба, която се изправя пред реалността, че вече е зряла жена и трябва да защити внучката си Кайла. Интерпретациите не спират дотук -  трите прасенца в сериала са въоръжена банда крадци на бижута, които планират поредния си обир, за да може лидерът им Еди – Пол Уесли от „Дневниците на вампира“,  да поправи дома си, но всичко става по-объркано и кърваво, отколкото са планирали. 

Майсторското преплитане на приказните сюжети в мрачна трилър действителност е дело на Кевин Уилямсън, познат ни с “Писък”, “Знам какво направи миналото лято” и “Дневниците на вампира”.

 

Добави описание

 

Първият сезон на „Разкажи ми приказка“ се развива в 10 епизода от по 60 минути. Пилотният е наличен от днес в онлайн стрийминг платформатаHBO GO, вторият ще бъде достъпен утре – 9.11 и в последствие нов епизод ще има всеки следващ четвъртък.

 

Добави описание


Телевизионната премиера ще е чак през януари, така че любителите на стрийминга имат предимство да изгледат първи този съвременен прочит на поуките от приказките, преплитащ любов, загуба, алчност, отмъщение и убийство.
 

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg