Актуално В програмата

Три премиери в хорър седмицата на Хелоуин по DIEMA

Добави коментар

Призрачният дух на Хелоуин превзема ефира на DIEMA и всяка делнична вечер от 00.00 ч. през следващата седмица е белязана от зловещ филм, като три от заглавията са премиерни за българския ефир.

Призрачният дух на Хелоуин превзема ефира на DIEMA и всяка делнична вечер от 00.00 ч. през следващата седмица е белязана от зловещ филм, като три от заглавията са премиерни за българския ефир.

 

Първата предстои още в понеделник с лентата "Злите мъртви". Настръхващият сюжет разказва историята на група приятели, които попадат в отдалечена къща в гората. Скоро те разбират, че са жертви на различни свръхестествени същества с демонични сили. Ще успеят ли младежите да се измъкнат живи?

 

Във вторник, навръх Хелоуин, зрителите на DIEMA ще видят втората премиера – трилъра "Коварен капан: част 2". Джош и Ренай Ламбърт правят всичко по силите си, за да разкрият тайната на своята необяснима връзка с отвъдния свят. Още в самото начало обаче им става ясно, че където и да отидат, злокобните същества винаги ще ги намерят. Следва поредица от ужасяващи събития, които ще накарат всеки да изтръпне.

 

Добави описание

 

Филмът на ужасите "Вещицата от Блеър" пък вдига адреналина в полунощ в сряда. Премиерният шедьовър, който "Лента" разпространи в кината у нас, оставя въображението да премине отвъд най-далечната граница на страха. В търсене на истината, добре оборудвани студенти тръгват в горите на Блек Хилс – Мериленд. С падането на нощта опасенията да не се загубят се оказват незначителни, тъй като осъзнават, че са преследвани от някого или нещо. Може би зловещите разкази за вещицата от Блеър няма да се окажат просто мит…

 

В четвъртък римейкът-продължение на култовия филм от 1982 г. "Полтъргайст" стъписва от ужас с реализма на хоръра. Историята се фокусира върху семейство Боуън, което се мести в нова къща в тихо предградие. Когато дъщеря им Мадисън е отвлечена от свръхестествени сили, Ерик и съпругата му Ейми се обръщат за помощ към парапсихоложката Брук Пауъл и нейния бивш съпруг. Ще успеят ли те да обединят сили и да се преборят с неканените гости?

 

Добави описание

 

В края на работната седмица пък класиката в трилърите "Анаконда" припомня речната експедиция на документалисти в Амазония. Професионалният интерес към непознатото кара екипа да става все по-любопитен и да продължи пътуването си навътре в реката, въпреки лошото предчувствие. Там обаче ги очаква свирепо легендарно животно, което ще се погрижи експедицията им да се превърне в истински кошмар.

 

Не пропускайте филмите в Хелоуин седмицата на DIEMA всяка делнична вечер от 00.00 ч.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полтъргайст , Коварен капан: част 2 , Злите мъртви , Вещицата от Блеър , Анаконда

Премиерни и хитови хорър заглавия по KINO NOVA в седмицата на Хелоуин

Нещо тропа в нощта

Акценти TCM за ноември