Актуално В програмата

Три премиери в Cinema X през юли

Добави коментар

Всяка събота, след филма в 21:00 ч., филмовият канал на bTV Media Group ще представя ново секващо дъха заглавие

Три премиери очакват любителите на силни усещания този месец в Cinema X. Всяка събота, след филма в 21:00 ч., филмовият канал на bTV Media Group ще представя ново секващо дъха заглавие.

 

За първи път в български тв ефир тази събота, 14 юли, от 22:45 ч. ще бъде излъчен „13 гряха“ (13 Sins). Телефонно обаждане въвлича Елиът в игра, която променя живота му, условията са кратки и ясни, а ако изпълниш задачите, се превръщаш в милионер. След всяка нова задача парите по сметката ти растат, но за да получиш милионите, трябва да изпълниш и последната, 13-а задача, която е най-зловещата от предишните 12. Марк Уебър, Девън Грайа, Том Боуер и Ричи Монгомъри са актьорите в този спектакъл на ужаса.

 

Добави описание

 

Двама журналисти са по следите на тайнствен документ, в който има доказателства за изчезването на сестрата на техен приятел – идната събота, 21 юли, в „Тайнството“ (The Sacrament) от 23:15 ч. Действието се развива в малък град, който привидно е постигнал утопия.

 

 

Добави описание

 

На 28 юли от 23:30 ч. е премиерата на „Стая на загадките“ (Escape room) с Евън Уилямс, Анабел Стефенсън, Елизабет Хауър и Дан Джей Джонсън. Четирима приятели решават да посетят известна „стая на загадките“ в Лос Анджелис, където се оказват в плен на демонично обладан убиец. Четиримата разполагат с по-малко от час, за да разрешат загадките и да излязат от стаята живи.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тайнството , Стая на загадките , 13 гряха