Актуално В програмата

Три премиери и хитови продукции във втората седмица на “Треска за Оскари“ по KINO NOVA

Добави коментар

Филмите “Съюзени“ и „Камшичен удар“ ще направят своя дебют в българския ефир на 4 февруари, а „Смелата Ваяна“ на 9 февруари

Старт на втората седмица на звездната кампания „Треска за Оскари“ в понеделник, 4 февруари, ще дадат цели две премиери. В 20.00 ч. зрителите ще могат да се насладят на драмата „Съюзени“ с участието на актьорите Брад Пит и Марион Котияр. В него офицер от канадска разузнавателна служба се запознава с нетипична за времето жена – френски боец от съпротивата, която участва в смъртоносна мисия зад вражеските линии. Когато двамата успяват да се срещнат в Лондон, разбират, че връзката им ще бъде застрашена от огромното напрежение на войната. В 22.30 ч. пък лентата с 3 награди „Оскар“, една от които за Най-добра поддържаща мъжка роля – „Камшичен удар“ ще направи своя дебют в българския ефир. Филмът разказва историята на младия и талантлив барабанист Андрю (Майлс Телър), посещаващ престижна музикална академия. Той се оказва под крилото на най-уважавания професор в училището (Джей Кей Симънс), който обаче не се въздържа от злоупотреба към своите ученици.

 

Брилянтният математик Алън Тюринг, в чиято роля влиза Бенедикт Къмбърбач, ще опита да дешифрира кода на немската „Енигма“ по време на Втората световна война в „Игра на кодове“ във вторник, 5 февруари, от 20.00 ч. След това, в 22.20 ч., филмът на Тарантино за „Омразната осморка“ с три номинации и една награда „Оскар“, ще превземе ефира на KINO NOVA.

 

Добави описание

 

Марк Уолбърг ще трябва да се справи с една от най-големите индустриални аварии в съвремието в екшън-трилъра "Море в пламъци" в сряда, 6 февруари, от 20.00 ч., а в 22.10 ч. Клинт Истууд и Рене Русо ще се впуснат в напрегната игра на котка и мишка с Джон Малкович в екшъна „Под прицел“.

 

Кампанията „Треска за Оскари“ продължава в четвъртък с „Чудо“ – трогателната история на 11-годишно момче, което е родено с различно лице, но се старае да гледа положително на живота, въпреки трудностите. В 22.20 ч. отличената с награда „Оскар“ романтична драма на Мартин Скорсезе „Невинни години“ ще пренесе зрителите в Ню Йорк през 19-ти век, където млад адвокат и разделена от съпруга си жена се влюбват.



В петък, 8 февруари, от 20.00 ч. по KINO NOVA предстои истинската приключенска драма – „Призракът и мрака“, а в същия ден в 22.10 ч. – трагичният романс на Кристин Скот Томас и Ралф Файнс в лентата със забележителните 12 номинации и 9 награди "Оскар" – "Английският пациент".

 

Добави описание

 

Премиерната приключенска анимация „Смелата Ваяна“ ще докосне сърцата на малки и големи в събота от 20.00 ч. Безстрашното момиче ще тръгне на епично пътешествие из Тихия океан, за да спаси острова, на които живее от полубога Мауи, който е причинил болестта му като е откраднал сърцето на богинята Те Фити. Веднага след това вдъхновения от истински събития „Ловец на лисици“ ще разкаже тъмната, но невероятна история на необикновените взаимоотношения между ексцентричен мултимилионер и шампион по борба.

 

Край на втората седмица на „Треска за Оскари“ ще сложат приключението на Кевин Костнър в „Робин Худ: Принцът на разбойниците“ от 20.00 ч. и романтичната комедия, развенчаваща модерните митове за красота и сексапил, които усложняват отношенията между хората с Барбра Стрейзанд – “Oгледало с две лица“ от 23.00 ч. по KINO NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съюзени , Смелата Ваяна , Камшичен удар