Актуално Какво ще се случи...

Три пъти повече лъжи, интриги и мистерии с трети сезон на „Подли камериерки” по Нова

Добави коментар

Многобройните почитатели на хитовата поредица ще станат свидетели на новите, още по-заплетени истории на любимите си героини от 6 януари в 20.00 ч. по Нова

Петте красавици, готови на всичко, за да постигнат целта си  – Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина, които завладяха сърцата на българските зрители, се завръщат с нов, убийствен сезон на хитовия сериал „Подли камериерки” в ефира на Нова.

Многобройните фенове на поредицата ще станат свидетели на новите още по-заплетени истории, в които отново ще се забъркат любимите им героини, разкриващи другото лице на живота на богатите в Бевърли Хилс. Три пъти повече лъжи, три пъти повече интриги и три пъти повече въпроси носи дългоочакваният трети сезон на „Подли камериерки” - от 6 януари, от сряда до петък, в 20.00 ч. по Нова.

Трети сезон на „Подли камериерки” ще разкрие дългоочакваното развитие след края на сезон 2, когато умопомраченият тийнейджър, лудо влюбен в Кармен Луна, стреля към щастливите младоженци Роузи и Спенс на тяхната сватбена церемония. Тези събития оставиха многобройните почитатели на сериала в очакване с кого от любимите си герои ще трябва да се разделят.

„Ние самите също дълго време си задавахме този въпрос и нямахме категорично решение. Знаехме, че трябва да има последствия, защото нямаше да е реалистично да има подобна престрелка, а куршумът да не уцели нито един човек от тълпата. Така решихме кого да застреляме”. Това споделя творческият продуцент Брайън Танън в интервю за „Холивуд Рипортър”, но отказва да разкрие повече подробности.

Танън е основният двигател зад историята в новия сезон на сериала. Отговорността му е поверена от създателя на „Подли камериерки” Марк Чери, с когото са работили заедно и по друга хитова поредица – „Отчаяни съпруги”. А Ева Лонгория отново ще допринесе за развитието на сюжета като продуцент на сериала.

Какво ще е продължението, кои ще са новите ситуации, в които ще попаднат петте красиви дами, и ще успеят ли да се измъкнат от бъркотиите, които сами ще забъркат? Отговорите ще научите в трети сезон на „Подли камериерки” от 6 януари, в 20.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подли камериерки

Спират ”Подли камериерки"

След Big Brother All Stars: Ева Лонгория става продуцент в ефира на Нова