Актуално В програмата

Три любовни триъгълника в Къртицата 2

Добави коментар

Ревност и сълзи разтърсват Базата. Екатерина се завърна триумфално и спретна скандал.

Ревност и сълзи разтърсват Базата. Екатерина се завърна триумфално и спретна скандал.

В опасна игра ли се впусна Костя с любимката на мъжагата Емо Каменов – Гергана, колко смел е ММА боецът Георги в ухажването на Мис България 2001, ще омае ли Борислав красивата Бориса, или всички в Къртицата 2 са влюбени в неподходящия човек? Всичко това предстои в епизода довечера.

Празненствата в Базата на Къртицата 2 приключиха с осмомартенския купон, но любовните вълнения на някои от участниците набират неконтролируема скорост.

Добави описание

Най-потърпевш и беззащитен в своите чувства се оказа суперохранителят Емил Каменов. Всичките му мили жестове към Гергана останаха несподелени, а самата тя предпочете компанията на артистичния Костя. Прекършеното самочувствие на Емо стана пречка и за отборната му игра, в която не успя да уцели мишената и лиши групата от нужните безалкохолни и алкохолни напитки.

Добави описание

В сряда вечерта, Къртицата 2 ще се превърне в бойно поле, а любовните битки ще потънат в ревност, сълзи, цветя, разтърсващи признания и несподелени чувства.

Индира ще разкрие болезнени истини от миналото си, а Борислав ще направи всичко, за да превземе стъпка по стъпка сърцето на Бориса.

В епизода от 20.30 ч. по TV7, ще видите как Екатерина изпълзя от Изолатора и колко бързи скандала спретна на неприятно изненаданите от появата ѝ участници.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2