В програмата

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

0/5

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Грандиозен финал на риалити проекта „Моята мечтана сватба” очаква зрителите този петък по NOVA. Трите двойки участници ще кажат своето заветно „Да” пред погледа на цяла България, а екипът на „На кафе” ще бъде част от най-щастливия им ден.

 

Добави описание


В продължение на три месеца зрителите станаха свидетели на всички вълнения на двойките в подготовката на техните сватби - от изборa на тема за сватбата, през най-подходящите тоалети до декорацията, халките и тортите.


За първи път в ефира три истински сватбени церемонии ще се състоят пред очите на орисниците Гала и Зейнеб и всички телевизионни свидетели. А трима от репортерите на „На кафе” ще направят зрителите пред екрана съпричастни с тематичните празненства на младоженците – „Приказната атмосфера” на Васко и Деси, „Горския лукс” на Антон и Деси и сватбата „На морския бряг” с Роси и Еди.

 

Добави описание


Екипът на предаването, заедно със сватбените агенции и менторите Жени Калканджиева, Ирен Кривошиева, Ваня и Жени Джаферович, са подготвили невероятни изненади и няколко предизвикателства за младоженците, за да направят този миг от живота им незабравим.


Ретро автомобили, гайди, пясъчни церемонии и емоционални моменти очакват зрителите във финала на риалити проекта “Моята мечтана сватба” - този петък в „На кафе” от 9.30 ч. по NOVA.

Още за На кафе

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg