Актуално В програмата

Три двойки влизат в новия сезон на „Женени от пръв поглед“ по NOVA на 26 февруари

Добави коментар

Хора с различни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50, жена с дете са сред новите участници

След изключително висок интерес към кастинга на риалити формата „Женени от пръв поглед“, вторият сезон на предаването се завръща в ефира на NOVA на 26 февруари от 22.00 часа. Социалният и телевизионен експеримент проследява живота на три двойки, събрани от професионални експерти на принципа на matchmaking.


Напълно различни и много атрактивни са новите участници в революционния документален експеримент. Сред тях има хора с различни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предишна връзка. Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са успели да открият перфектния партньор, се впускат в предизвикателството на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият истинската си половинка. Те са готови да поверят съдбата си в ръцете на експертите, които да намерят идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти.


Сред желаещите да се включат за участие във формата се отличават интересни и нестандартни личности като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, магьосник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, имитатор на звезди, психолог. Най-голям интерес за кастингите за „Женени от пръв поглед“ са проявили инженери и ИТ специалисти, по-голям е броят са желаещите дами, като сред тях има и такива на 18-19 години. Немалка част от кандидат-булките са с деца от предишни връзки.


Не пропускайте да проследите новите истории на смелите съвременни романтици във втория сезон на „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 часа от 26 февруари само по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женени от пръв поглед

Любов или раздяла във финала на „Женени от пръв поглед“

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Огън, лед и интригуваща първа брачна нощ в „Женени от пръв поглед“

Еуфория и страст завладяват участниците в „Женени от пръв поглед“