Актуално Какво ще се случи...

Tрети сезон на „Твоят мой живот”

Добави коментар

Поредната порция нови епизоди от хитовия турски сериал „Твоят мой живот” започва на 20 март, всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV.

Страстни любови, нови герои, сватби с неочакван край, тежки убийства и изпепеляващи връзки очакват зрителите в третия сезон на „Твоят мой живот”. Поредната порция нови епизоди започва на 20 март,  всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV.

 

Добави описание

 

Сериалът се излъчва с успех в над 50 държави по целия свят. Съдбите на всички герои се преплитат и създават множество сюжетни линии, което прави „Твоят мой живот“ още по-интересен и непредсказуем.

 

Добави описание

 

Много обрати преследват любимеца на публиката – Джихан (Еркан Петеккая). Живеещ с трепетите и вълненията, които му поднасят трите му деца, той  губи новата си любов Айше, а Дилара решава все пак да се омъжи за бащата на сина си – Харун Ергован. Щастието на новата семейна двойка обаче не трае дълго, след като Дилара претърпява инцидент. Джансу и Дениз също не са щастливи заедно, особено след като става ясно, че Джансу е сериозно болна.

 

Добави описание

 

Сред новите лица в сериала е абсолютната звезда в Турция и любимка на зрителите – Мине Тугай, позната от „Квараталът на богатите”. Тук тя отново се среща с партньора си Баръш Фалай.

 

Добави описание

 

Животът на звездите от сериала е не по-малко интересен от този героите им и предизвиква не по-малко вълнения в пресата, не само в Турция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Твоят мой живот

Главните актьори в „Твоят мой живот” – откровено за работата си и за живота

Неочаквани обрати във втория сезон на „Твоят мой живот”