Актуално Какво ще се случи...

Трети сезон на хитовия сериал „Вътрешна сигурност”

Добави коментар

Премиерният трети сезон на хитовия сериал „Вътрешна сигурност” тръгва по bTV Cinema на 10 май

На 10 май bTV Cinema ще представи на зрителите си премиерния за България трети сезон на хитовия драматичен сериал „Вътрешна сигурност” (Homeland). Напрегнатите драматични епизоди ще се излъчват всеки делничен ден от 14:30 часа с повторения от 9:00 часа.

В началото на сезона зрителите на bTV Cinema ще видят какви са последствията от терористичната атака на хората на Абу Назир. Кари е обвинена за грешките на ЦРУ като сенатор Локхарт към Саул, сега и.д. директор на ЦРУ я порицава пред Сенатската комисия. Нещата стават още по-сериозни с опита на агенцията да привлече на своя страна старшия офицер от иранското разузнаване Мажид Явади, финансирал бомбандировките на Лангли. Кари разбира, че основният извършител на атентата е все още в САЩ и ЦРУ е задействала процедура, за да го открие и разпита.

Докато семейството на Броуди се мъчи да оцелее с минимален бюджет поради обвинението, самият той е укрит в Каракас, Венецуела, държан в плен до пристигането на Саул. След огнестрелна рана Броуди се пристрастява към хероина, даден му като болкоуспокояващо. В крайна сметка Саул го спасява, детоксикира го и го наема за важна мисия: да отиде в Иран и да използва популярността си като "бомбаджията", за да се доближи до настоящия ръководител на Революционната гвардия, Данеш Акбари, и да го убие. Дали ще успее да се справи с тази мисия и каква ще бъде ролята на Кари в нея, зрителите на bTV Cinema ще разберат от 10 май във „Вътрешна сигурност”.

„Вътрешна сигурност” (Homeland)

Третият сезон на „Вътрешна сигурност” е номиниран за „Най-добра драма” за 2014 година в Writers Guild of America Awards, а на 20th Screen Actors Guild Awards кастът получава номинация за „Най-добър драматичен актьорски състав”, Клеър Дейнс – за най-добра актриса в драматична роля.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вътрешна сигурност

Събития, имена и организации от истинския свят в премиерния пети сезон на „Вътрешна сигурност”