Други

Трейлър на последния трети сезон на “Dark”

0/5

Трейлър на последния трети сезон на “Dark”

Нетфликс пусна първия тийзър трейлър за трети сезон на хитовия си немски сериал “Dark”, който официално потвърждава, че ще излезе на 27 юни.

 

Добави описание


Dark” се развива в измислен малък град в Германия, наречен Винден, където наскоро младо момче е изчезнало. Когато и второ момче изчезва, то задейства поредица от събития, които разкриват дълбоки тайни за четири местни семейства, обхващащи няколко поколения. Сюжетът главно следва тийнейджър на име Джонас Канвалд, чийто баща наскоро се е самоубил. След това събитие, променящо живота, той е хвърлен с глава надолу в мистерията зад изчезването на другите момчета, без да знае колко е важна ролята му във всичко това.

 

Добави описание


Трейлърът е първият поглед към новия сезон, идващ следващия месец. В третия сезон на немския сериал се надяваме, че ще отговори на някои въпроси както на героите, така и на феновете, а трейлърът намеква за това, казвайки: „Ще разберете всичко… когато дойде време да разберете“. Вижте пълния тийзър на последния сезон на “Dark” по-долу.

 

Dark има огромен актьорски състав, включващ Луис Хофман, Оливър Масучи, Каролайн Айхор, Лиза Викари и други . Шоуто е създадено от Баран бо Одар и Джанти Фриз, които в момента разработват още два сериала за Netflix.


Последният трети сезон на “Dark” ще бъде достъпен в Нетфликс на 27 юни.

Още за Dark, Netflix, Нетфликс, Стрийминг

23:47
28.11.2020
Darkfest
20:47
29.11.2020
Darkfest
22:40
30.11.2020
DarkFEST: The Darkumentary

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg