Актуално В програмата

„Транспортер” ще нажежи ефира на NOVA от 7 февруари, точно в 21.00 часа

Добави коментар

Вторият сезон на хитовия екшън сериал на Люк Бесон се завръща с много динамика и драматични обрати

Вторият сезон на високооктановата поредица на Люк Бесон „Транспортер” се завръща в ефира на NOVA от 7 януари, точно в 21,00 часа. Много екшън, рискови каскади, бързи коли и неочаквани сюжетни линии очакват зрителите и любителите на класната продукция от вторник до четвъртък, в eфира на NOVA.


Легендата в телевизионните среди Франк Спотниц, известен с работата си по „Досиетата Х” и серийния шпионски трилър „Преследвана” се заема със предизвикателната роля на сценарист и продуцент. Драматичните обрати, изненадите и засиленото напрежение в сюжета са дело на известния драматург, който френските продуценти са успели да привлекат за втория сезон на „Транспортер”.

 

Добави описание


Всяка седмица от вторник до четвъртък зрителите ще стават свидетели на различните и много опасни задачи на бившия командос Франк Мартин (Крис Ванс). Превърнал се в куриер на „специални пратки”, той се сблъсква с хора от подземния свят, но и с правителствени агенции. Във втория сезон на „Транспортер” той се сблъсква с нов проблем, а именно появата на нов претендент за титлата „най-добър транспортер” в подземния свят. Жестокият и хладнокръвен Оливър Дасен (Дафер Лабидин) е готов на всичко, за да провали Мартин и да заеме неговото място. Оказва се, че лошият нрав на клиентите му и постоянното полицейско наблюдение са нищожни проблеми, в сравнение с тези, които Дасен ще предизвика.


В екипа на Франк влизат двама нови сътрудници. Една от тях е бившата агентка на френското разузнаване Катрин, изпълнена от Виоланте Плачидо – дъщеря на Микеле Плачидо. Освен борбата с противниците си, Мартин ще трябва да се справи и с предизвикателствата в собствения си екип.
Дали Франк Мартин ще се справи с противниците и обединяването на екипа си във втория сезон на хитовия сериал „Транспортер” ще стане ясно от 7 февруари, от вторник  до четвъртък, от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Транспортер

Шест поредни вечери с Джейсън Стейтъм

Девет дни на скорост по bTV Cinema