В програмата

„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев

bTV • 0/5

„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев
„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев

На 20 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият, невероятен и изключително забавен телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев. Всяка неделея те ще водят участниците в „Това е цената” по пътя към голямата награда.

С категоричен успех в близо 40 държави, още преди телевизионния си дебют The Price is Right предизвика висок интерес сред българската публика. От цялата страна се обаждат желаещи да се запишат, за да станат част от шоуто и да имат шанса да спечелят разнообразни награди, от които най-атрактивни и привлекателни са круиз, скутер, таблети, курс по гмуркане и много други. До момента всяка седмица се записват около 450 човека. Участниците ще имат възможността да се забавляват и да вървят устремено към целта си с помощта на водещите, Веселин Калановски и Ники Станоев. Те от своя страна, през всеки един от етапите на предаването, ще имат удоволствието да бъдат съпровождани от три прекрасни изкушения: Виктория Ангелова, Камелия Янкова и Зорница Гардакова.

Виктория Ангелова

Виктория Ангелова

 

Камелия Янкова

Добави описание

 

Зорница Гардакова

Добави описание

Изявяващи се на модния подиум, чаровни дами ще допълват вълнуващата атмосфера на „Това е цената” и ще подклаждат напрежението и  адреналина на играта.

Още за Това е цената

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg