В програмата

Дузпи определят победителя в „Това е цената” по bTV

bTV • От 0/5

 „Това е цената” по bTV
„Това е цената” по bTV

Тази неделя, 27 октомври, от 21:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да гледат второто издание на „Това е цената”, което отново ще затрупа участниците с куп награди и забавление. В този епизод студиото ще се превърне в сцена за акробатичните умения на Ники Станоев, а Веселин Калановски за пореден път ще демонстрира елегантност и представителност, придружен от прекрасните асистентки на шоуто – Зорница, Виктория и Камелия.

„Това е цената” по bTV

Във второто издание на предаването, в първите два кръга, дамите проявяват повече упорство и познания от господата и повеждат в първенството. В средата на шоуто силите се изравняват, а големите награди на стойност 4378лв. на финала обира представител от отбора „Две аса” – Гошко след ожесточена битка и дузпи с Георги от отбора на „Бакшишите”.

„Това е цената” по bTV

За доброто настроение в студиото ще се погрижат не само водещите и техните асистентки, но и самите участници. Те проявяват голяма креативност и чувство за хумор в наименованията на отборите, които този път са: „Бакшишите”, „Домино”, „Стоматолозите”, „Мюзикъл”, „Принцеси” и други. Някои от състезателите дори изпъкват с атрактивни облекла и умения.

„Това е цената” по bTV

Песни, силни емоции и смях ще завладеят студиото на „Това е цената” във втория брой на шоуто. А по какъв начин победителят стига до финала и какви предизвикателства са подготвили от екипа на предаването, зрителите ще видят в неделя от 21:00 часа по bTV.
 

Още за Това е цената

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg