VIP Brother

Тотално прегрупиране на лагерите само дни преди финала

0/5

Тотално прегрупиране на лагерите само дни преди финала

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как двата враждуващи лагера в Къщата претърпяха пълно разместване само няколко дни преди големия финал на 11-и ноември.

 

Добави описание

 

Дивата нощ, която си спретнаха Емануела и Христо преди няколко дни, освен да разкрие истинското лице на актьора, успя да предизвика и пълно разместване в лагерите. След като Ирина обвини Деси, че е клюкарка, Цонева категорично ще заяви, че ако излезе в петък ще агитира зрителите в полза на Миглена. Вальо Михов също ще прекарва все повече време в компанията на Меги, а шегите между двамата ще хвърлят нова бомба в Къщата. Дали именно заради тях, или подразнена от тютюнопушенето, Ирина ще избухне срещу Вальо. Рени пък категорично ще се установи в лагера на Тенчева и ще търси нейното внимание все по-често, което ще стане повод за коментари между Боби, Емануела и Миглена.

 

Добави описание


В дейли епизода довечера ще проследим и втората част от седмична мисия „Аз обичам България”, в която двата отбора ще отговарят на въпроси от учебниците за четвърти клас. Битката между отборите на „Интелектуалци” и „Поп-фолк” ще се засили и заради личните вражди между тях, а в състезанията ще се родят цял куп нови бисери. Кой Съквартирант мисли, че Достоевски е написал текста на българския химн, какво пише на герба на България, според Съквартирантите, и къде се намира Мадарският конник, отговорите на тези и много други въпроси ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg