В програмата

Топ-охранителят Емил Каменов и Топ 10 на неговите култови изказвания

0/5

Топ-охранителят Емил Каменов и Топ 10 на неговите култови изказвания
Топ-охранителят Емил Каменов и Топ 10 на неговите култови изказвания

Шест дни и пет нощи делят оцелелите супергерои в Къртицата 2 от големия финал на 17-ти май. Ивайла Бакалова и Виктория Джумпарова са двете красавици в мъжката дружинка на Георги, Александър Сано, Костя и Евгени Иванов.

Пушка

Шестимата Заселници все още не подозират, кой ще се върне обратно в Базата след елиминационния тест в събота. В същото време, победителят Емил Каменов ще се оплаква пред камерите в Изолатора от несправедливите обвинения на Александър Сано и Евгени Иванов. Двамата го номинираха заради изключително слабото представяне на гарда в Битките и предизвикателствата, а това озлоби монтанската сила и го провокира да излее злобни нападки към обвинителите си. Предстоящата външна мисия ще изведе изолирания топ-охранител от временния му затвор, а той ще използва случая директно да се саморазправи с номиниралите го съотборници.

ММА героят Георги ще разкаже на Мис България за предстоящите си планове да я открадне след края на риалити играта

ММА героят Георги ще разкаже на Мис България за предстоящите си планове да я открадне след края на риалити играта. Жоро ще се вживее в хайдушките нрави, за да успее да отмъкне любимата си далеч в горите, някъде на село, където никой няма да ги намери. Съгласна ли е на такъв живот Ивайла Бакалова и какво мисли за налудничавата идея на Георги, ще видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Александър Сано, Костя и Евгени Иванов ще обсъдят класацията, която направиха и процентното разпределение на спечелените и загубените от всеки играч битки. В дъното на списъка ще бъде главния заподозрян Емил Каменов. Макар да стана ясно, че силата не е най-силната му страна, словото му е съпроводено от твърди акценти, които подредихме в друга класация.

Емил Каменов – Топ 10 култови реплики

 • Към водещите Иван и Андрей: „Ванчо, щ’та прúбия!”
 • „Наврете си листовете отзад, ако не моете, ша дода да ви пóмогна!
 • „След малко ша останете без звънци!”
 • „Ша ви пóтроша Базата, ша ви прúбия охраната!”
 • „Не моа да плувам, ако не псувам!”
 • „Мисля, че яденето е по-важно от интригите. За интригите всички са първи, ама иначе за яденето”
 • „Целият хладилник е пълен със сьомга, да не сме расли у Мадрид у центъро”
 • „Кво е тва чудо, кви са тея четки и гримеве!? Я имам саде една четка и не мога се дореда от вас зарано време да си измия зъбите”/за гримовете в банята/
 • „Не мога да мастурбирам, тва е срамна работа. Като дете и у казармата е нормално, после не съм пипал такива работи”
 • „Ах, тии, Кума Лисо с глава на кобра!” /към Марина Мицич/
 • „Целият хол ми е диван! Чисто бeл!”
 • „Майка ме е била с точилката. Е такава една дъска имахме за рязане и тая дъска я стрóши в главата ми от бой. Имах 14 двойки с червено. Баща ми като виде, смени всики цветове и почна да хрипа.”

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg