Актуално Какво ще се случи...

Тони надушва изневярата на Лора – в новия епизод на „Фамилията”

Добави коментар

В новия епизод на „Фамилията” на 18 март от 21:30 часа, Борис и Фотев ще се изправят в поредния сблъсък, но този път публично.

В новия епизод на Фамилиятана 18 март от 21:30 часа, Борис и Фотев ще се изправят в поредния сблъсък, но този път публично.

Двамата ще бъдат гости в политическо предаване, където да дебатират за присъединяването на ГДБОП към ДАНС. Както винаги, Борис  ще излезе по-хитър и успешно ще противоречи на Фотев. Това обаче ще разгневи главния прокурор и като отмъщение той ще задържи човек на Тони, за да го използва срещу Арнаудови. Каква ще бъде реакцията на Борис, зрителите ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

Тони надушва изневярата на Лора

Междувременно Стефан и Лора все повече се доближават до разгадаване на мистерията кой е Кристофър Робин. След разказа на Лора за отношенията между Борис и Сашо, преди смъртта на брат й, Стефан все повече ще започне да се съмнява в Арнаудов старши. Дали обаче ще успее да получи желаните отговори ще стане ясно на 18 март от 21:30 часа.

Тони надушва изневярата на Лора

Отношенията на Тони и Лора отново ще бъдат подложени на изпитание. Той ще започне да я подозира в изневяра, а за вероятен неин любовник – Стефан. Силно решен да разбере истината, той ще посети дома на Стефан в изключително неподходящ момент.

Дали Лора ще успее да прикрие присъствието и следите си или съпругът ѝ най-после ще разбере истината за аферата, ще стане ясно в новия епизод на „Фамилията”, утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фамилията

Удари финалната клапа на „Фамилията” по bTV

Лора e на крачка от смъртта в сериала „Фамилията” по bTV

Борис предава на Георги полагаемите му се акции от империята – във „Фамилията”

Фамилията се впуска в търсене на Диана

Угризенията застигат Тони в новия епизод на „Фамилията“ – вторник от 21:30 часа по bTV