Актуално Други

Тома Талепов изгуби първия дуел във „Фермата“ 3

Добави коментар

Иван Ласкин се отказа от участие в шоуто поради здравословни проблеми

Един срещу друг в битка за елиминации се изправиха ексцентричният ерген Яни от с. Козлец и колоритният „Айляк” Тома от Бургас. Като втори дуелист Тома имаше право да определи колко точки носи всяка битка. Бургазлията определи  въпросите от Алманаха, които тази година са на историческа тематика, като най-слабото си място и даде приоритет на силовите игри. Оказа се, че физическата подготовка на 46-годишния Тома не може да се мери с тази на 29-годишния фермер. Така след четири битки, за изненада на всички „Папи”, както всички фермери наричат Тома, загуби дуела с резултат 0 на 10 точки. Той прие загубата спортсменски и благодари на всички.

 

Добави описание


Тома Талепов е познат в цял Бургас под прозвището “Айляка”. Определя себе си като „най-добрия човек на света“. Той смята, че хората не трябва да бъдат съдени по етикетите, сложени им от обществото.

 

Добави описание

 

Държи плажен бар, а през зимата работи като водач на детски туристически групи. Татуираният мъж беше сред фаворитите за финала на шоуто, но го напусна изненадващо само след седмица, изкарана в предаването. Неговата загуба  натъжи всички фермери, дори разплака футболиста Алек. „Човек, който остана една седмица ни просълзи половината“, обясни разстроен Алек, а най-възрастният сред фермерите – Гечо, дори отказа да отиде на партито след дуела, защото страда за загубата на Тома.

 

Добави описание


По време на първия дуел за елиминации в трети сезон актьорът Иван Ласкин обяви своето решение да напусне шоуто. Още в първите дни след влизането му във фермата той получи стомашно-чревно неразположение и прекара няколко дни под лекарско наблюдение.

 

Добави описание

 

„Причините да се откажа от това прекрасно начинание са две. Проблемът, който видяхте, ми се отрази доста зле, но както казва медицината - всичко е в лекарството. Сега взимам лекарство и съм добре. Втората причина, това е любовта към моето семейство, което аз не можах да прежаля, че ще липсва толкова време от мен. Вие сте прекрасен колектив, защото сте много жизнерадостни и градивни. Смятам, че това ще е най-успешното издание, а аз съжалявам откровено, че няма да продължа“, коменитра Иван Ласкин.

Добави описание


Кого посочи Тома за фермер на седмицата в прощалното си писмо, зрителите ще разберат тази вечер от 21 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9