В програмата

ТИТА и Papi Han в новия сезон на „Като две капки вода“

0/5

ТИТА
ТИТА

 

ТИТА и Papi Hans ще ще се включат в звездния каст на „Като две капки вода“ с чар, провокация и задължителна доза самоирония. След като изпълнителката на хитови парчета като „Антилопа“ и „Фотошоп“ подкрепи в публиката Софи Маринова през изминалия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразявания.

"Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора. Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на ТИТА. За мен ще бъде интересно предизвикателство, да оставя този образ вкъщи и да бъда съвсем друг човек на сцената на шоуто“, разказва изпълнителката, която направи своя дебют за широката публика като финалист в X Factor 2014. Новината за участието на певицата беше обявена ексклузивно на официалния Instagram профил на "Като две капки вода".

След успешни музикални проекти като „Кекс“ и „Суперпалав“, Константин Трендафилов, известен с псевдонима Papi Hans, ще има възможност да направи свой прочит на 13 световни образа, които Бутона на късмета ще му предложи.

 

Papi Hans

Papi Hans

Поетът и писател наскоро беше част от VIP Brother 2018, а сега ще покажа нови качества от своя потенциал с участието в единственото шоу за преобразявания у нас. „Аз + „Като две капки вода“?

Не ми се мисли какво ще се случи!“, заявява с присъщото си чувство за хумор артистът, който очаква изненади от себе си и шоуто.

Не пропускайте старта на седми сезон на „Като две капки вода“ на 25 февруари от 20:00ч. по NOVA.

Още за Като две капки вода

16:00
25.08.2019
Като две капки вода - забавно предаване, 6 сезон
16:00
01.09.2019
Като две капки вода - забавно предаване, 6 сезон

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg