Актуално В програмата

Темпераментните „Сестри по кръв” се завръщат с втори сезон по TLC

Добави коментар

Неочаквани развръзки, семейни пререкания и много емоции съпътстват новия сезон на „Сестри по кръв” от 27-и декември.

Неочаквани развръзки, семейни пререкания и много емоции съпътстват новия сезон на „Сестри по кръв” от 27-и декември.

Какви са промените в живота на ромските момичета в САЩ и дали обратите в отношенията им ще ги отдалечат една от друга? Ще разберем на 27-и декември , събота, от 21:00 ч.  във втория вълнуващ сезон на непредвидимите „Сестри по кръв”. Майката Нети Станли, необузданата Мели, и братовчедка им Кайла се завръщат, за да разкрият последните развръзки в необичайния си живот. Ще се присъединим към групата в средата на студената зима. Тогава, въпреки озлоблението, което разделя семействата, Джоан и Ани се връщат, за да помогнат на сестрите си да преоткрият себе си и една друга. След месеци разбирателство между Кайла и Нети отново назрява конфликт. Отношенията им се изострят, когато момичетата се отправят към Ню Орлиънс, за да отпразнуват рождените дни на Мели и Кайла. Междувременно, Кайла също среща трудности, когато най-накрая решава да обсъди с Ричард провала на брака им .

Сестри по кръв

Новият сезон на поредицата „Сестри по кръв” разкрива подробности от живота на 39-годишната Нети, чийто външен вид би заблудил всеки. Тя е горда майка на 9 деца и баба на няколко внуци. Нети е родена и израснала в Мартинсбург заедно с братовчедката си Кайла. Тя винаги е търсена от своите „сестри по кръв” за съвет относно отглеждането на децата и личнитве отношения с половинките им. Нети прави всичко възможно да бъде пример за поведение и да поддържа спокойния си начин на живот. Тя е горда от 10-годишния си брак със съпруга си Хю, изпълнен с много щастливи моменти и взаимно уважение. Във втория сезон на поредицата ще видим как щастливата двойка подновява брачните си клетви на прекрасна церемония на брега на океана в Оушън Сити, Мериленд.

Сестри по кръв

Какво още ще разкрие сезонът на “Сестри по кръв” за момичетата с буен нрав и темперамент - ще разберем на 27-и декември от 21:00 ч..
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сестри по кръв

TLC представя нови предавания и нова визия