Актуално В програмата

Темата на NOVA за новата вълна български филми и сериали

Добави коментар

Евтим Милошев, Димитър Митовски, Димитър Гочев и Асен Блатечки разкриват ексклузивни подробности от работния процес на снимачната площадка на най-актуалните родни филмови продукции

Тази неделя Темата на NOVA ще отведе зрителите на снимачната площадка, за да разкаже за новата вълна български филми и сериали, които в последните месеци покориха родната публика. Репортерът Ивомира Пехливанова и екипът на предаването ще надникнат "зад кадър", за да покажат откъде започва филмовата магия и как се променя творческата среда у нас, при това на три платформи – телевизия, кино и уеб. И още – кои заглавия дават сериозна заявка да постигнат международен успех, заради неоспоримия факт, че покриват всички критерии за световно кино?

 

Добави описание


Броени дни след успешния старт на най-новия български сериал – "Ние, нашите и вашите", тази неделя Темата на NOVA ще разкрие някои от най-любопитните моменти "зад кулисите". Звездите в първата романтична комедия у нас - Елена Петрова и Кирил Ефремов, ще отговорят на въпроса лесно ли се работи с деца-актьори и ще разкажат как всички се превръщат в семейство и извън екрана. Зрителите ще имат възможност да се пренесат и на снимачната площадка на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието", за да видят как актьорите влизат в образ и се забавляват "зад кадър". За първи път вратите си за телевизионна камера ще отвори и квартирата на героите от риалити сериала "София – Ден и Нощ", който скоро ще достигне 300 епизода в ефир. Очаквайте подробности и за два нови български сериала, с режисьори Евтим Милошев и Димитър Митовски.

 

Добави описание


Темата на NOVA ще разкаже и за един от най-зрелищните екшъни в родното кино "Бензин", който е режисьорски дебют за Асен Блатечки. Актьорът ще разкрие лесно ли е да си казваш сам "дубъл", как е убедил световноизвестни личности да участват в проекта безплатно, и как се прави кино в България.

 

Добави описание

 

Как се реализират най-успешните български филми и сериали и какво предстои на малкия и големия екран в следващите месеци? Отговорите очаквайте тази неделя, 19 март, от 19.20 ч. – в Темата на NOVA след централната емисия новини.
 


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Темата на NOVA

„Съдби за продан” в „Темата на NOVA“

„Новата вълна” в „Темата на NOVA”

„Да уловиш слънцето” в „Темата на NOVA”

„Ничии и свои“ в „Темата на NOVA“

„В лабиринта на ТЕЛК” в „Темата на NOVA“

В програмата:

12:30 20.04.2024
Тв програма NOVA
19:20 20.04.2024
Тв програма NOVA
20:45 20.04.2024
Тв програма NOVA NEWS
19:20 21.04.2024
Тв програма NOVA
19:20 27.04.2024
Тв програма NOVA