В програмата

Темата на NOVA показва историята на един религиозен мъж, който прекрачва всички граници в живота си

0/5

Темата на NOVA показва историята на един религиозен мъж,  който прекрачва всички граници в живота си
Репортерът Марина Цекова разказва разтърсващата история на свещеник, който през целия си живот умолява Бога да се събуди в друго тяло – тази неделя, в 19.20 ч., веднага след Новините на NOVA

 

Животът на този крайно религиозен човек започва в Уилямсбърг – квартал на Ню Йорк, където съжителстват най-артистичната общност на града и една от най-затворените еврейски секти. Последната функционира по свои собствени правила. Най-важното от тях е, че нямаш право да се родиш различен. Бъдещият духовник израства в Съединените щати, но не говори английски, не знае какво е интернет, радио и телевизия. Всяка вечер към традиционната си молитва обаче добавя едно изречение - „Господи, умолявам те утре да се събудя жена”.

 

Добави описание

 

„На пръв поглед това е история за личния избор. Но животът на Аби Стайн задава въпроси, чиито отговори всяко едно общество, в различна степен, продължава да търси”, разказва авторът на Темата на NOVA Марина Цекова.


Биографията на тази противоречива личност го превърна в световна знаменитост, а американските медии и до днес се надпреварват за неговото внимание. За първи път пред българска публика, Аби Стайн ще разкаже за най-хубавото и същевременно най-тежко пътуване в живота си. Само в Темата на NOVA, тази неделя от 19.20 ч., веднага след централната емисия новини.

Още за Темата на NOVA

19:20
05.04.2020
Темата на NOVA
12:30
11.04.2020
Темата на NOVA
19:20
12.04.2020
Темата на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg