Темата на Нова

Темата на NOVA: „Пирогов: Война за живот”

0/5

Екип на NOVA влезе там, където достъпът за външни лица е строго забранен, за да покаже машината „Пирогов” отвътре

От седмици една болница е във фокуса на вниманието на пациенти, лекари, министри. И въпреки че всекидневно в нея се лекуват хиляди хора, всеки от тях вижда само частица от машината „Пирогов”. Репортерът на NOVA Деница Суруджийска влезе там, където достъпът за външни лица е строго забранен и животът тече в друго измерение и в различен ритъм. Там, където лекарите слагат едни маски, а свалят други. И започват война за оцеляване.

Темата на NOVA: „Пирогов: Война за живот”

"Най-голямата спешна болница отвътре - успяхме да видим места, до които дори самите медици от "Пирогов" рядко имат достъп. За няколко дни станахме част от спешен екип в противошокова зала, наблюдавахме отблизо тежки операции, срещнахме се с пациенти, които от месеци живеят в болницата. "Пирогов" живее в паралелно измерение, а зад стерилните професионални маски се крият разнолики емоции и вълнуващи истории", разказва авторът на Темата на NOVA Деница Суруджийска.

Не пропускайте да видите машината „Пирогов” отвътре – тази неделя в Темата на NOVA от 19.20 ч., веднага след централната емисия новини.

Още за Темата на NOVA

12:30
01.02.2020
Темата на NOVA
19:20
02.02.2020
Темата на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg