Актуално В програмата

„Темата на NOVA” - „На живо от Холивуд“

1 коментар

Тази събота в „Темата на NOVA” авторът Ивомира Пехливанова и операторът Димитър Василев ще отведат зрителите на едно звездно пътешествие до Холивуд.

Тази събота в „Темата на NOVA” авторът Ивомира Пехливанова и операторът Димитър Василев ще отведат зрителите на едно звездно пътешествие до Холивуд. 92-рата церемония по връчването на наградите "Оскар" беше излъчена единствено по KINO NOVA и нашите специални пратеници на Червения килим заснеха ексклузивни кадри от събитието. Пътуването на екипа на NOVA, който се докосна до най-важната и бляскава нощ в света на киното, ще разкаже от първо лице защо Оскарите са най-чаканото и гледаното събитие на годината, което винаги оправдава очакванията ни за блясък и хубави филми. И как една церемония може да промени дори историята на киното. Този път, позволявайки най-важното злато да напусне границите на Холивуд, прибрано в куфара за Южна Корея.

 

Добави описание


В началото на февруари Холивуд притихна в очакване, за да избухне пред целия свят само няколко дни по-късно. Ще видите как се подготвя събитие за милиони с цената на безсънни нощи и молитви за хубаво време. В подготовката участват над 300 работници, а най-много време отнема разгъването на червения подиум на суетата и славата, тъй като килимът е от няколко парчета и е дълъг близо 200 метра. Всъщност това е и най-скъпият елемент от украсата на стойност цели 25 хиляди долара.
Екипът ни ще ви разкаже как изглежда "зелената кухня" на бала на губернатора, защо сцената на Оскарите напомняше завихрящ се вятър и се променяше при всяко изпълнение, как се охраняват взетите под наем скъпи рокли и бижута, с които звездните гости дефилират по червения килим, защо Натали Портман носеше пелерина, върху която бяха изписани имената на всички жени-режисьори, които тази година Академията не забеляза.

 

Добави описание


Екипът на NOVA ще разкаже още много интересни истории и ще покаже кадри зад кулисите на мащабната церемония, а в края на приключението ще разберете защо номинираният за Оскар Том Ханкс реши да прекъсне живото включване на Ивомира Пехливанова с изненадваща фотобомба!

Гледайте „На живо от Холивуд“ в „Темата на NOVA“ тази събота, 15 февруари, веднага след централната емисия новини.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Темата на NOVA

„Новата вълна” в „Темата на NOVA”

„Да уловиш слънцето” в „Темата на NOVA”

„Ничии и свои“ в „Темата на NOVA“

„В лабиринта на ТЕЛК” в „Темата на NOVA“

„Когато миналото поостане” в „Темата на NOVA“

В програмата:

19:20 30.03.2024
Тв програма NOVA
20:45 30.03.2024
Тв програма NOVA NEWS