Актуално В програмата

Темата на NOVA: Интернет в сянка

Добави коментар

Поръчкови убийства, порно и търговия с дрога или какви са тайните на тъмния интернет - Темата на NOVA, тази неделя, в 19.20 ч., след централните новини

Сайтове, търсачки, магазини и разпродажби, eлектронни пощи и електронно банкиранe и социални мрежи. Нашият живот преминава в Интернет, но всичко това са едва 5 процента от мрежата. Под повърхността се отваря един съвсем друг свят, който не е достъпен за нас, простосмъртните. Свят, в който най-ценното качество е да си невидим. Анонимен и внимателен във всяка стъпка. Това необятно тъмно пространство крие страшни тайни, достъпни за онези, които знаят как да ги търсят.

 

Добави описание

 

"Интернетът в сянка е опасно място. Анонимността там невинаги гарантира сигурност. Без необходимата подготовка дори любопитството да надзърнеш в "Dark Web" може да те вкара в неприятности", коментира репортерът на NOVA и автор на Темата Николай Василковски.


Истории без лица, обгърнати в анонимност. Безграничен черен пазар на фалшиви самоличности, дрога и убийства. Тази неделя ще отключим вратата към това кодирано, секретно пространство в Темата на NOVA – 19.20 ч., веднага след централните новини. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Темата на NOVA

„Да уловиш слънцето” в „Темата на NOVA”

„Ничии и свои“ в „Темата на NOVA“

„В лабиринта на ТЕЛК” в „Темата на NOVA“

„Когато миналото поостане” в „Темата на NOVA“

„Мисия: Въздушни линейки” в „Темата на NOVA“

В програмата:

12:30 23.03.2024
Тв програма NOVA
19:20 23.03.2024
Тв програма NOVA
20:45 23.03.2024
Тв програма NOVA NEWS
19:20 30.03.2024
Тв програма NOVA
20:45 30.03.2024
Тв програма NOVA NEWS