Актуално В програмата

Тежката съдба на шестчленно семейство е озарена от светлина с помощта на Мария Силвестър и „Бригада Нов дом”

Добави коментар

Този четвъртък от 21.00 часа bTV ще излъчи дванадесети епизод на социалния проект „Бригада Нов дом”.

Този четвъртък  от 21.00 часа bTV ще излъчи дванадесети епизод на социалния проект „Бригада Нов дом”. В него Мария и екипът отново ще изпълнят мисията си да променят съдбата и живота на хората, като създадат за едно шестчленно семейство мечтания дом, пълен с уют и хармония.

 

Семейството на Мая и Васил има нужда да обърне нова страница в своя живот. Двамата са създадени да бъдат родители като по този начин устояват на превратностите, които им поднася съдбата. Те живеят в прекалено малък апартамент в гр. София с четирите им момичета – по едно на всеки един родител от предишна връзка, общото им дете и 13-годишната сестра на Мая. Семейството се намира в тежко финансово състояние и не може да си позволи дори козметичен ремонт на жилището, в което живее.

 

Добави описание


Апартаментът на семейството е построен преди много години и освен че от тогава до днес там никога не е правен ремонт, стените на жилището са покрити с мухъл, а кухнята се руши. След като успяват да се измъкнат от нелеката си съдба – Мая е жертва на домашно насилие, а Васил остава вдовец с бебе на ръце, съдбата в крайна сметка събира двамата и ги дарява с любов и хармония в отношенията. Въпреки бедността и несполуките, те се обичат повече от всичко и се подкрепят във всеки един момент.


Жилището на семейството е в окаяно състояние, наводняван е два пъти от съседи, което е оказала влияние върху състоянието му. Трите големи деца живеят в една стая, а в кухнята никога не е имало възможност семейството да се храни заедно, поради липса на достатъчно пространство. Банята и тоалетната в апартамента са пред разпад, а в коридора са съчетани над 5 вида настилки. Нормалните условия за живот липсват изцяло. „Ние имаме семейство, имаме любовта, но нямаме домът, за който мечтаем” – споделя Васил.

 

Добави описание


И този път Мария, Караджов и бригадирите му ще поемат съдбата на семейството в свои ръце. Дали ще успеят да сбъднат мечтите на Мая и Васил, и момичетата, зрителите на bTV ще разберат на 18 май от 21:00 часа в поредния епизод на „Бригада Нов дом”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“

Приказна любовна история докосва сърцата в „Бригада Нов дом"

Ники Илиев e гост-звезда в последния епизод за сезона на “Бригада Нов дом”