Актуално В програмата

Тази събота „Карбовски: Втори план” представя проекта „Провинция“

Добави коментар

Мартин Карбовски ще представи свят, в който представата за брака е архаична и нищо не е такова, каквото го познават повечето хора

Тази събота „Карбовски: Втори план” ще разкаже история от югоизточна България – място, забравено от Бога и от модерния човек. Проект „Провинция” ще пресъздаде трагикомедията на един забравен човек, когото градските хора никога няма да срещнат, а и да срещнат – трудно ще разберат. 



Мартин Карбовски ще представи историята на Христо от село Щит, който живее в свят, далечен на модерния, интернет либерален живот. Свят, в който представата за брака е архаична и нищо не е такова, каквото го познават повечето хора.

 

Добави описание

 

„Това трябваше да бъде смешен проект. Мислех да го озаглавя „джибри”. Защото един млад мъж ни извика на 300 км от София, да се оплаква, че жена му избягала и откраднала джибрите и казаните, и ракията. Мъка! Но както често се случва – интервютата имат свой живот. Оказа се, че жената, освен джибрите, му е откраднала и прасетата, и децата…“, разказва Мартин Карбовски за предстоящото издание на предаването.


В проект „Провинция” вторият план ще бъде и анализатор на видяното - градският човек Любен Дилов ще размишлява има ли паралелни вселени на територията България и скъсана ли е връзката между тях. И още: Има ли място за „равенство между половете“ в съвременния свят, все още ли е ценно „мъжкото дете, а момичето не е толкова важно” и защо свят, в който да ти откраднат джибрито, е равносилно на малка смърт. Отговорите гледайте в „Карбовски: Втори план“ тази събота, 26 януари, от 18 часа по bTV.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карбовски: Втори план

Лили Иванова разкрива нова продукция и ново амплоа в предстоящото издание на „Карбовси: Втори план”

Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

Откровено в „Карбовски: Втори план“: Историята на кандидат-кметицата от Диана Габровска

„Карбовски: Втори план“ с нов сезон

Три проекта за децата на България в „Карбовски: Втори план“ през юни