Актуално Други

„Тази събота и неделя” се издига високо в небето над Варна

Добави коментар

За първи път в ефира събеседници и водещи ще говорят на платформа на 30 метра над земята в последния уикенд на юли

След безспорния успех на лятното турне на екипа на „Тази сутрин” по южното Черноморие, екипът на „Тази събота и неделя” продължава на север, за да затвърди лидерската позиция на сутрешния блок на bTV и от Варна. Ексклузивните гости на предаването ще бъдат поставени в екстремни условия и ще разговарят с водещите на платформа на 30 метра над морето. 

 

„Ефирът сам по себе си носи великолепна тръпка, но ние винаги търсим нови висоти в изпълнение на призванието си да дадем на българския зрител най-доброто телевизионно съдържание. Този път в буквалния смисъл ще издигнем предаването едно ниво над всички и към тръпката от живото предаване, добавяме и тази от полета в небето”, коментира Валя Гиздарска, главен редактор Актуални предавания в bTV Media Group.


Освен впечатляващия формат, турнето на „Тази събота и неделя”, както винаги, ще предостави на зрителите на bTV ексклузивни гости от света на шоубизнеса, политиката и обикновения живот. Веселин Маринов, Щурците, Гери Никол, група Скандау, актьорът Стоян Радев, Веселин Марешки и кметът на Варна Иван Портних ще се лишат от земята под краката си, за да отговорят на всички въпроси на Жени Марчева и Диана Любенова в незабравимо зрителско преживяване. Важните събития и теми от столицата  ще проследи Мариана Векилска в студиото в София.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости