Актуално В програмата

"Тази събита" и "Тази неделя": Надежда Нейнски за събитията от 10 януари 1997г., Ирен Савова повдига завесата около смъртта на баща си

Добави коментар

Надежда Нейнски си припомня събитията на 10 януари в „Тази събота”, Ирен Савова повдига завесата около смъртта на баща си в „Тази неделя” по bTV

Надежда Нейнски си припомня събитията на 10 януари в „Тази събота”, Ирен Савова повдига завесата около смъртта на баща си  в „Тази неделя” по bTV

В „Тази събота” на 10 януари от 8:00 часа, в студиото при Мариана Векилска млади предприемачи ще разкрият как може да се успее в България и как хобито може да се превърне в печеливш бизнес, а писателката Людмила Филипова ще разкаже за пътешествието ѝ до Антарактида и назад.

Жени Марчева ще посрещне Надежда Нейнски, с която ще се върнат към спомените ѝ за първите големи политически протести на 10 – ти януари и ще си говорят за това какво се промени 18 години по – късно. Румен Петков ще даде своята прогноза ще се превърне ли в криза за България връщането на бежанците от ЕС.

На дивана при Диана Любенова ще седне актьорът Калин Сърменов, за да сподели своето виждане за това има ли  криза в културата, а Диана Алексиева ще разкаже за срещите ѝ с успелите и мислещите българи и какви са неразказваните истории на звездите зад кулисите.

За „Тази неделя” офталмолога Светослав Дойчиновще разкаже как се съчетава лекарската професия с екстремните спортове, а bTV и Уницеф ще продължат да разказват истории на деца от кампанията „Бъдеще без насилие”.

Адвокатът на Филип Златанов Ирен Савова ще гостува при Жени Марчева, за да вдигне завесата около мистериозната смърт на баща ѝ и последни детайли около скандалното „тефтерче”, а Любен Дилов - син и Рада Коджабашева ще разкажат защо всички напускат Николай Бареков.

Певицата Мария ще сподели на Диана Любенова какво се случва в живота й, има ли предсватбена треска и какви са вълненията ѝ за бъдещето с любимите ѝ хора. Дизайнерът Невена пък ще разкрие какво е да си българското чудо в Лондон сред кралските особи.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости