Актуално Търси се...

„Търси се…” с изцяло обновено студио

Добави коментар

Първият гост в обновеното предаване ще бъде водещата на „Предай нататък” Наталия Симеонова

Първият гост в обновеното предаване ще бъде водещата на „Предай нататък” Наталия Симеонова

С  ново студио и променена концепция ще стартира през новата година култовото ток шоу „Търси се…”. За първи път зрителите ще видят новия декор на предаването на 5 януари в 11:00 часа по bTV, а първият гост на Меги и Нели ще бъде водещата на „Предай нататък” – Наталия Симеонова.

Добави описание

На своята пета годишнина „Търси се…” ще зарадва най-верните си зрители с изцяло обновен декор. Основен елемент в него ще бъде Часовникът.

Времето тече с неимоверна сила и не трябва да пропускаме нито един миг с близките и приятелите си. Часовникът в случая е символ и на промяната през времето. Ще проследим какво се случва в емоционалния и личния свят на най-любимите ни гости. Зрителите ще разберат как са се променили те самите след последната ни среща в предаването”, разкриват водещите Меги и Нели.

От новата година „Търси се…” ще заложи още повече на интимността в разговорите с гостите.

Студиото на предаването ще бъде разделено на две части. Едната ще е основната, където ще протича разговора с госта, а другата ще бъде кът на усамотението, в който госта ще застане „очи в очи” с някои от близките си хора – тези, които най-силно ще го докоснат емоционално.

Добави описание

„В първото предаване ще срещнем в нашата „изповедалня” Наталия Симеонова с бащата на детето ѝ Денис Ризов. Ще я оставим насаме с него, за да усети още повече близостта и силата на неговите думи”, разказват още двете водещи.

Зрителите ще чуят личната изповед на любимата си водеща за отношенията си с Денис към момента, намерението ѝ тази година да се разведат и голямото приятелство през времето. За промените в Наталия ще свидетелства и нейната пораснала вече дъщеря Виктория. За страховете, за радостите и борбите самата Наталия ще разкаже в „Търси се…” отново провокирана от най-близките си хора.

Какви са новите изненади, които Меги и Нели са приготвили в изцяло обновеното „Търси се…”, зрителите на bTV ще разберат още тази неделя, 5 януари, от 11:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Наталия Симеонова

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“