В програмата

„Търси се“ разбива мита за най-желания бригадир – тази неделя по bTV

0/5

„Търси се“ разбива мита за най-желания бригадир –  тази неделя по bTV

На 29 април в 11:00 ч. студиото на „Търси сe“ ще бъде терен, на който ще се разгърне таланта и вътрешния свят на харизматичния майстор Влади Караджов, който сбъдва мечти в социалния проект на bTV – „Бригада Нов дом“.

 

Той е абсолютен образ и  много индивидуален, и пример за това как човек може да позитивен на практика, казва Мария Силвестър. Тя разказва колко близки приятели са извън предаването, много често се събират, споделят си по всякакви теми. И двамата имат по едно дете, което също е обща тема. И двамата имат момчета.

 

Добави описание

 

„Той е забавен и  много добър“, казва синът му Данаил. Казва също, че баща му го учи да цепи дърва и да кара ски, да чисти и подрежда, и да държи кучето за каишката.

 

Колегите от бригадата разкриват, че Влади бил доста по-пълен от сега. Не отричат неговата харизма, с която печели клиенти. Наричат шефа си метросексуален и го предизвикват да манекенства в студиото.

 

„Търси се“ показва за първи път в тв ефир Елена и Тодорка – майка и баба на Караджов. Майка му споделя, че от малък е самостоятелен и винаги е майсторил нещо. Определя сина си като грижовен и добър баща. Споделя, че за него е била трудна раздялата с майката на сина му, но още по-трудно е преживял загубата на баща си. Тодорка Инюгина, баба на Влади, е възхитена от неговата грижовност, определя като добродушен и любвеобвилен.

 

Добави описание

 

Пред камерата на bTV ще застанат също Петър, Мариела и Димитър – трима от най-добрите приятели на Влади Караджов.

Още за Търси се

11:00
27.01.2019
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
03:00
28.01.2019
Търси се - токшоу
15:45
29.01.2019
Търси се - телевизионно предаване с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg