Актуално В програмата

„Търси се“ открива есенния сезон в компанията на Деси Стоянова

Добави коментар

Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова, ще е първият гост от новия сезон на обичаното ток шоу в ефира на bTV „Търси се“.

Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова, ще е първият гост от новия сезон на обичаното ток шоу в ефира на bTV „Търси се“, който стартира на 6 септември. Екранната половинка на Сашо Кадиев рядко дава интервюта, свързани с личния си живот, но водещите Нели и Меги ще докоснат сърцето ѝ с емоционални и трогателни срещи с едни от най-близките ѝ хора.


За Деси, като колега и като приятел, ще сподели журналистът и продуцент на „Преди обед“ – Георги Тошев.

 

„Деси е честен в професията си човек и приятел, на който мога винаги да разчитам. Тя претърпя изключително развитие в ефир, но все още остава много симпатична с липсата на самочувствие на истинска звезда“, откровен е Тошев.

 

Добави описание


За работата и какво е да заставаш всеки ден в ефир до Деси ще разкаже не кой да е друг, а самият Александър Кадиев. Той ще признае, че първите два сезона са били истинско изпитание за екранната двойка.

 

„И двамата сме хора, които не премълчават това, което мислят, и в началото имахме разминаванията заради това. Имало е моменти, в които буквално не сме си говорили дни наред. Отдавна свикнахме един с друг и знаем какво да очакваме и в добро, и в лошо“, казва Сашо.

 

Типично в негов стил, той ще предизвика Деси с актьорска задача. А дали тя ще се справи – зрителите ще видят в първата неделя на септември.


В личния свят на водещата Нели и Меги ще я срещнат с любовта на живота ѝ – нейния съпруг Велислав Русев, с когото са заедно вече 20 години. Искрата между тях пламва в редакцията на вестник „Сега“, където двамата работят тогава.

 

„Влюбих се в нейната красота на първо място и в нейната прецизност и отдаденост към всичко, което прави. И до днес я наричам „най-красивата бяла жена на света“, романтично споделя Велислав.

 

Деси ще признае, че тя е по-емоционалната в тяхното семейство и че се радва от сърце на връзката, която съпругът ѝ има с двамата им синове – близнаци. Какви други изненади са ѝ подготвили Меги и Нели - зрителите ще научат в първия епизод за новия сезон.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“