Актуално В програмата

Таланти с минало утре вечер на сцената на „България търси талант”

Добави коментар

На сцената на „България търси талант” ще се появят последните таланти, които имаха възможността да се представят пред журито на същинските кастинги на шоуто.

Този понеделник, 7 април, от 21:30 часа по bTV на сцената на „България търси талант” ще се появят последните таланти, които имаха възможността да се представят пред журито на същинските кастинги на шоуто.

Полуфиналистите в шоуто ясни след броени дни

В четвъртък, 10 април, журито в състав Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки ще трябва да вземе финално решение кои участници ще продължат участие в  полуфиналите на предаването, които ще се излъчват наживо. 

България търси талант

Пръв на сцената на „България търси талант” в понеделник вечер ще се качи един добре познат млад мъж. Това е Борис Панайотов от София, който заедно със своята група взе участие във втория сезон на шоуто, а година по-рано спечели и тристаен апартамент от „Шоуто на Слави”. Тази година Борис е решил да участва сам, а неговото изпълнение ще породи доста спорове сред членовете на журито.

Интересни съдби и истории имат и още няколко от участниците. Това са Калоян Димитров от Попово, чийто танц, посветено на мъртвия му баща, ще разплаче журито и публиката, денс формацията Lions Crew от Варна, в която танцува момче с много тежко заболяване, което според лекарите не би трябвало дори да се движи и Емил Миланов от Дупница, който във втория сезон на шоуто е бил отхвърлен от журито, но след много усилия и тренировки сега ще покаже истински и уникални умения в танца.

България търси талант

И в понеделник шоуто няма да мине без традиционното любовно обяснение към Асен Блатечки. Макар и без думи това ще направи 16 годишната танцьорка Исабела Гатева от Благоевград, чието поведение ще оживи Асен, но ще обиди Ваня Цветкова. Сред останалите кандидати за славата и наградата от 60 000лв., зрителите ще видят още 3 млади дами от националния отбор по аеробика, 5-ма братя спортисти, които свирят на пет основни народни инструмента, морски капитан от Тринидат и маршируващ бенд от Златица, състоящ се от 41 деца.България търси талант

България търси талант

България търси талант

България търси талант

България търси талант

България търси талант

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя