Актуално Други

“Свръхестествено“ свършва със сезон 15

Добави коментар

„Свръхестествено“, завършва с вече обявения 15-ти сезон.

THR съобщава, че вече потвърдения сезон 15 на „Свръхестествено“ ще е последното пътуване на братята Сам и Дийн Уинчестър.

Все още не се знае конкретната причина за края на шоуто.

 

Добави описание

 

Шоурънърите Робърт Сингър и Андрю Дъб излязоха с изявление относно предстоящия край на „Свръхестествено“, а звездите Джаред Падалеки, Дженсън Екълс и Миша Колинс публикуваха видео със съобщение до феновете.

 

“Първо, бихме искали да благодарим на всички, които са участвали в шоуто пред и зад камерата. За нас беше преживяването на живота ни. Подкрепата, която имахме от Warner Bros Television и CW, беше невероятна. Бихме искали да благодарим на Дженсън, Джаред и Миша, че направиха това пътуване толкова специално. Сега е много важно за нас да дадем на тези герои, които обичаме изпращането, което заслужават”, заявиха Робърт Сингър и Андрю Дъб в съвместно изявление.

„Въпреки че сме много, много развълнувани от 15-тия си сезон - той ще ние последен“, каза Екълс. "Петнадесет години шоу, което със сигурност е променило живота ми, знам, че е променило живота на тези двамата. Искахме да чуете това от нас. Въпреки че сме развълнувани за следващата година, това ще е финалът, големият финал на една институция.”

 

Добави описание

 

Колинс добави: "Обичаме ви и това семейство не отива никъде, въпреки че шоуто ще приключи."

Добави описание

Екълс завърши видеото с думите: „Ще кажа няколко думи от Ерик Крипке, създателя на този свят и тези герои, шоуто за семейството е невероятно и е гордостта на живота му, че е станало семейство.“

„Свръхестествено“ понастоящем се нарежда като най-продължителния научно-фантастичен сериал в историята на американската телевизия.

 

Петнайстият сезон на Свръхестествено ще има 20 епизода. Сериалът ще завърши с 327 епизода и 15 сезона през 2020.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свръхестествено

Хитовите сериали Свръхестествено и Балтазар тръгват по bTV Action през януари

TV7 отключва свръхестествени сили нощем