В програмата

Светлана се раздели с Hell’s Kitchen България завинаги

0/5

Светлана се раздели с Hell’s Kitchen България завинаги
Чилева, Тихомиров, Веселин и Никола са четиримата финалисти в Кухнята на Ада. Кой ще грабне голямата награда ще разберем следващата седмица

Светлана Миткова се раздели завинаги с Hell’s Kitchen седмица преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Тя не успя да се присъедини към елитния отбор на черните финалисти – напрежението в Кухнята на Ада и собствените й съмнения, че ще се справи с тежката вечерна резервация й осигуриха „мястото на скамейката“, вместо на почетната стълбица.

„Светле, ти си войник и никога не се предаваш. Няма мисия, която да съм ти възложил и ти да не си я довела до край. Нямаш право да се съмняваш в себе си…, но този път положението беше неспасяемо“. Това бяха думите, които шеф Виктор Ангелов каза на Светлана на финала на решаващия епизод на Hell’s Kitchen за тази седмица. „Изключително трудно ми е да се разделя с теб, но ще продължи по-добрия готвач“, допълни той.

Така шеф Виктор Ангелов определи и четиримата финалисти в Hell’s Kitchen.

Чилева, Тихомиров, Веселин и Никола ще се състезават следващата седмица за голямата награда в Кухнята на Ада – 100 хиляди лева и довор в екипа на шеф Виктор Ангелов. След борени дни ще разберем кой ще заслужи титлата „Най-добрият професионален готвач на България“ и ще бъде  победител във втория сезон на Hell’s Kitchen България.

Светлана се раздели с Hell’s Kitchen България завинаги

„Мога да определя участието си в Hell’s Kitchen с една единствена дума „Прогрес“, каза Светлана при напускането си на шоуто. Смята, че е можела да бъде по-концентрирана в готвенето и да не бъде толкова отзивчива към останалите, но все пак е горда, че е заслужила петото място в една изключително оспорвана битка между най-добрите професионални готвачи на България. На въпроса, кое е най-ценнтото, което научихте от шеф Виктор Ангелов тя отговаря „Не е едно. Но ме завладя като истинска магия неговият финес и търсене на качеството на храната, желанието му да познавам повече подправки и вкусове.. Той постоянно ме провокираше…“.

Битката за голямата награда от 100-хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов предстои следващата седмица. Големият финал на Hell’s Kitchen на 30 май 2019 г. от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg