Архив Dancing Stars

Сватба на сцената на Dancing Stars 2014 - Алфредо Торес хваща букета

Добави коментар

Вчерашният епизод на Dancing Stars 2014 започна със сватба и завърши с развод. Приказката, наречена Dancing Stars 2014 свърши завинаги за Милко и Елена.

Вчерашният епизод на Dancing Stars 2014 започна със сватба и завърши с развод. Приказката, наречена Dancing Stars 2014 свърши завинаги за Милко и Елена. Колоритната двойка напусна завинаги шоуто, въпреки страстното си раздаване пред публиката и журито.

За ефектното откриване на вечерта, професионалните танцьори бяха подготвили прекрасна сватбена хореография, в чието главно действащо лице се превърна перфекционистът Наско Месечков в ролята на пастора и миналогодишната шампионка Дорина в ролята на булката. И като истински професионалист, понесе естественият завършек на всяка една сватбена церемония, а именно торта в лицето.

Алфредо Торес

След сладката изненада дойде ред и на хвърлянето на букета, който беше ловко уловен от "ханш" мастъра Алфредо Торес. Но за застрашените звезди, вечерта не протече толкова лежерно и с усмивка. Те се бориха като лъвове на танцувалната арена. Единственият пощаден бе Дарин, който още в началото на вечерта беше спасен от зрителите.

Добави описание

Високият залог направи Милко и Елена, Мариан и Михаела, Елена и Деан истински фурии на дансинга, но спиращата дъха битка бе между сексапилното изкушение Мариан и поп-фолк иконата Милко Калйджиев.

Добави описание

Добави описание

И двамата бяха за втори път на елиминации, но решението на зрителите беше повече от ясно. Dancing Stars 2014 напусна Милко Калйджиев.

Добави описание

Добави описание

Бляскавото студио на хитовото предаване буквално бе разтресено от бурните аплодисменти и овации за малките сладури от Бон-Бон, чаровника Дичо, момичето глас Поли Генова и симпатягите Део, Лео, Рафи и Играта, които вдигнаха журито на крака да танцува.

Добави описание

Черешката на тортата беше изпълнението на световноизвестните артисти от цирк Елуаз, които потопиха всички в магическия свят на цирковото изкуство.

Добави описание

Какви ли още изненади са ни подготвили от екипа на шоуто следващата седмица, посветена на любовта, ще разберем само в следващия епизод на

Dancing Star 2014 - вторник, 25 март от 20.00ч., само по Нова. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста

Танцът на любовта ще подпали „Dancing Stars“