Актуално В програмата

Survivor Камбоджа: Йори прилага психоатаки на Нага

Добави коментар

Сряда 1 октомври от 21:30 часа в Survivor по bTV жените в Нага нападат открито Мерлина.

Сряда 1 октомври от 21:30 часа в Survivor по bTV жените в Нага нападат открито Мерлина.

Поводът е неестествената ѝ радост за победите на ветераните, която прави все по-силно впечатление напоследък. Страстите се разгарят, а бизнесдамата използва посещенията на Йори при психолог като оръжие срещу най-прямия си критик. Но въпреки твърдото ѝ убеждение, че единствените нападки към нея идват от еколожката, цялото племе е подозрително към състезателката по боди билдинг.

В Гаруда цари спокойствие и изострен глад за победи. В първият свободен от игри ден на ветераните, те ще се съсредоточат върху подобряване на битовите условия. Междувременно коментират и застрашените от изгонване в Нага – предположенията им са концентрирани върху Васко, който вече е дал своя дан на племето и дразнещата Йори, която сравняват със Занев. Но няма да пощадят и своите – Агонцеви вдигат мерника на Ралица и Бърканичков. Диана пък се оказва потенциална мишена за Ралица, Ива и Бърканичков. Всички погледи, обаче, са вперени в гласовете на Митко и Силвия Радулова, които са „неутрални”.

Феновете в Survivor за първи път от началото на играта няма да са отбор, а ще се борят за собственото си спасение. На първото предизвикателство за личен имунитет те ще трябва да подложат паметта и бързата си реакция на тест. И докато за някои това е подарък от съдбата, то Мерлина и Марчо дори не трябва да се напрягат, тъй като имат имунитети още от първия ден на острова. Племенният съвет ще стане още по драматичен, защото Явор и Марчо извоюваха в дуел правото си да гласуват два пъти.

На Острова на прокудените Занев се адаптира към самотата, макар и с известни затруднения. Докато се наранява в търсене на храна, той обмисля каква версия ще представи на следващия изгонен и как да го смаже преди дуела. Решението му е да лиши от всички удобства противника и да го омаломощи за предстоящата битка.

На племенния съвет Нага ще разберат дали Survivor е игра на глад или на страх и кой ще бъде първият изгонен от отбора на феновете? И още - как Йори буди племето и прилага ли психоатаки върху членовете му, как се прави хаус парти на пуст плаж и припокриват ли се очакванията и реалността в съзнанието на новобранците? Всичко това в Survivor Камбоджа – сряда 1 октомври от 21:30 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7