В програмата

Суперохранителят Емил Каменов стяга багажа в Къртицата 2

0/5

Суперохранителят Емил Каменов стяга багажа в Къртицата 2
Суперохранителят Емил Каменов стяга багажа в Къртицата 2

Тази вечер, гардът на звездите ще изясни окончателно отношенията си с ухажваната от него Гергана и ще се замисли, стрували си изобщо да остава в Базата. Нервен, неразбран и несподелено влюбен се чувства Емил Каменов. Обстановката в Къртицата 2 ежедневно атакува най-слабите му страни и провокира първичния му характер. Довечера, монтанският мъжага ще дръпне последна, заключителна реч на Гери и компания и ще започне да стяга багажа си, уверен, че ще това е последната му седмица в играта.

Бориса ще се справи със задачата да открие правилния ключ за врата на Изолатора и ще се върне в Базата. От нейната поява най-радостен ще се окаже не друг, а Емил Русев, чиято съпруга Христина вече си е у дома.

Бориса

Хубавецът Борислав отново ще лее чар около Тютюнджиева, а имиджа му на интригант ще се сдобие с твърди доказателства. Казанлъшкият плейбой майсторски ще обработва Групата, в стремежа си Ивайла Бакалова да бъде организирано номинирана в събота. Защо Мис България бе определена като „лицемерка” и каква гореща новина донесе от Изолатора Бориса, ще стане ясно тази вечер, от 20.30 ч. по TV7.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg