Актуално В програмата

Супергероите в Церемония по избор на нова Къртица

Добави коментар

Довечера в Базата предстои нова церемония по избор на Къртица, след като в събота, саботьора Емил Русев бе разобличен и напусна играта.

Довечера в Базата предстои нова церемония по избор на Къртица, след като в събота, саботьора Емил Русев бе разобличен и напусна играта. Официалното съобщение ще бъде направено от водещия Андрей Арнаудов, който ще поздрави супергероите с фактическата им победа над Къртицата и ще награди Групата с изобилие от храни и напитки. Щедрият кулинарен бонус ще анулира седмичния лов на Заселниците, но напук на всякаква логика, радостната атмосфера ще бъде мираж  в Базата.

Добави описание

Девизът на играта „Всеки срещу всеки” вече е в пълен ход и всички участници са в обтегнати отношения помежду си. Почти 3-месечната изолация от нормалния живот и наближаващия финал на Къртицата 2, очевидно командват страстите в Базата, където скандалите и обидните реплики вече са ежедневие. Супергероите са по-разединени от всякога, а ММА боеца Георги ще бъде фитилът на всяка взривоопасна ситуация. Жоро ще бъде откровен до болка в оценката си към Марина Мицич и няма да ѝ спести нищо от мнението си за нея.

Добави описание

Оцелялата Бориса ще вдигне грандиозен скандал на Мис България Ивайла Бакалова, която пък я нарече „бебе”.

Добави описание

Добави описание

23-годишната хубавица съвсем ще изостави обноските и ще бъде агресивна и към жените, и към мъжете. В скандала между нея и Георги, спасител ще бъде топ-охранителят Емил Каменов, който за пореден път ще успокоява страстите на своя „брат”.

Добави описание

С много нерви, огромни противоречия и нова Къртица ще се сдобият Заселниците, а Базата е на път да експлодира от натрупаното напрежение. Новият саботьор ще наследи от стария тотал от 43840 лв., 119210 лв. остават за Групата.

Какво предстои и кой ще стане жертва на слабата си психика – очаквайте тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2