Актуално В програмата

„Супер промяна“ превръща хобито в професия

Добави коментар

БНТ HD започна излъчването на телевизионното фитнес риалити „Супер промяна“.

БНТ HD започна излъчването на телевизионното фитнес риалити „Супер промяна“. Продуцент на предаването е „BC Media“ в партньорство с „BodyConstructor“. В 15-те епизода 12 участници, които се занимават любителски с фитнес, ще имат възможността да превърнат своето хоби в професия. Премиерният епизод бе представен и пред публика на 24 август в пространството пред НДК. Гости и любители на фитнеса имаха възможност да видят първи финалистите в проекта и да се снимат с популярни лица и участници в предаването.

Повече от 200 кандидати взеха участие в кастинга за предаването. Подборът на участниците бе направен от треньорите: Марина Декова, която се занимава активно с функционални тренировки и рехабилитация, Кирил Танев – с над 10-годишен опит в кондиционните тренировки и фитнеса и Румен Спецов, който е многократен шампион по културизъм с над 20-годишен опит в спорта и множество титли. Тяхна задача ще бъде да подготвят  бъдещите състезатели. Реалистичната преценка за възможностите на всеки от кандидатите е изпитанието, пред което се изправиха самите треньори в първата серия на проекта. Важен критерий за избора на 12-те участници в телевизионното предаване е и това има ли потенциал да мотивира други хора да живеят активно и здравословно.

Зрителите на  БНТ HD ще имат възможност да проследят човешките  истории на всеки от състезателите, сред които има творци, запалени спортисти, професионални военни, хора на бизнеса и отдадени на децата си майки. Палитрата от участници дава възможност на всеки от зрителите да припознае себе си в героите на формата.

Всеки от риалити-героите ще извърви трудния път към физическата промяна като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор. Епизодите ще поставят пред участниците определени цели, които трябва да бъдат постигнати.

Трима от финалистите ще имат шанса да участват в тазгодишния Държавен шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите.

„Супер промяна“ ще се излъчва по БНТ HD два пъти седмично – в сряда и неделя от 22:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Супер промяна

Стартира първото фитнес риалити в България