Актуално В програмата

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Добави коментар

Тази вечер в Къртицата 2, зрителите ще видят какво се случи минути след инцидента, при който пострада Ивайла Бакалова.

Тази вечер в Къртицата 2, зрителите ще видят какво се случи минути след инцидента, при който пострада Ивайла Бакалова. Случката и преживяното  на последната мисия, в която супергероите бяха изстрелвани от катапулт  и трябваше да се приземят върху мрежа, ще повдигнат  много емоции и въпроси сред участниците в Базата.

Къртицата 2

Къртицата 2

Шестимата Заселници ще си припомнят в детайли хороскопа направен от Ивайла, в който тя предвиди, че в риалити играта предстои още една сериозна травма /първата беше на оперния бас Стоян Бончев/. Супергероите ще запишат специално послание, в което ще пожелаят на Ивайла успешно възстановавяне и ще я поздравят за смелостта и силния ѝ дух.

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

 

В дейли епизода довечера, Александър Сано най-накрая ще прегърне любимата си Нели, а гледането на кино ще бъде заменено от дългоочаквани и отлагани страсти. Приятните изненади, които Сашо и Евгени Иванов спечелиха в последната си пeйнтбол-битка, ще зарадват и волейболната звезда.

Къртицата 2

Пушката ще посрещне съпругата си в Базата, а по време на романтичната им вечеря, думата ще има само Маруся.

Тази вечер зрителите ще видят най-забавните преживявания и комични сценки от живота в Къртицата 2 и ще си припомнят всички супергерои, които отдавна напуснаха играта.

Смешната сватба на Роксана и Георги с техния мустакат кум Емил Русев, Бориса като хостеса, Костя като сервитьор, Емил Каменов като строг управител на ресторант и последните разсъждения на шестимата супергерои, на крачка от големия финал на Къртицата 2: Разтъсване – очаквайте тази вечер от 21.40 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2

Ивайла Бакалова с тежка фрактура на крака в Къртицата 2