В програмата

Стотици зрители на „Като две капки вода“ в общ танц с Маца и ритъма на Бруно Марс

0/5

Стотици зрители на „Като две капки вода“ в общ танц с  Маца и ритъма на Бруно Марс

Стотици зрители станаха част от „фънки“ хореографията на Бруно Марс в изпълнение на Милена Маркова-Маца . Взривяващото изпълнение на актрисата не само зарази цялата публика, но и получи безспорната оценка на журито – „Това е най-доброто ти изпълнение до този момент!“.

Ненчо Балабанов, който се превърна в закръглената Мегън Трейнър

Ненчо Балабанов, който се превърна в закръглената Мегън Трейнър стана победител за четвърти път в шоуто. Фаворитът на публиката сподели, че се чувства по-уверен в своя втори женски образ, но преобразяването в нежния пол остава предизвикателство.   

Нона Йотова

„Елвис е жив и аз съм напълно спокоен!“, обяви гостуващият член на журито за представянето на Нона Йотова, която дори предизвика припадъци от вълнение сред красавици в залата.

Филип Аврамов

Рок музиката беше достойно представена от лудият фен на AC/DC - Филип Аврамов и изпълнената с адреналин Жана Бергендорф, която се превърна в българската рок кралица – Милена.

Жана Бергендорф

„Много пъти съм свирил това парче с Милена. Ти наистина го направи много добре!“, не спести похвала и усмивки Фънки, които намери двете интерпретации за трудно различими от оригинала.

Криско

Високите токчета се оказаха изпитание за Криско и АЗИС. С образа на Адел и „най-неизпеваемата песен“ рапърът надскочи себе си, изненадвайки за пореден път жури и публика.

АЗИС

Двайсет-сантиметровите високи обувки и тесният корсет бяха част от визията на краля на поп фолка, който въпреки тежките изискванията за образа на Бионсе, накара Магърдич Халваджиян да възкликне:“Спря ми дъха!“.

Джуджи

Джуджи показа, че не се страхува от феноменалния Майкъл Джексън, което не убягна на журито. Блондинката за пореден път доказа, че най-важното за участието й в „Като две капки вода“ са доброто настроение и забавлението, което винаги присъства на сцената.  

  • „Надявам се в залата да има много рожденици следващия път“ спонтанно заяви Ненчо Балабанов, след като получи песен на Веселин Маринов за следващото шоу.
  • „Вълшебната ръка“ на Магърдич Халваджиян донесе образа на Доли Партън на Джуджи.
  • Нона ще се превърне в Мерил Стрийп с песента от едноименния филм – Mamma Mia.
  • Криско ще пее „Мой свят“ като вокала на българската група „Сленг“ – Дими.
  • След Бионсе, АЗИС ще покаже коренно различно амплоа с Янка Рупкина.
  • Маца ще бъде Мадона.
  • Жана Бергендорф – американската поп певица Тейлър Суифт.
  • Бутонът накара Фицата да се чувства добре с I feel good на Джеймс Браун. 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg