В програмата

„Столичани в повече” откриват своето съкровище на финала на 12-и сезон

0/5

„Столичани в повече” откриват своето съкровище  на финала на 12-и сезон

Неизбежни сбогувания, истинските приятели и намерено щастие очаква зрителите на финала на 12-и сезон на „Столичани в повече”. Последният 13-и епизод е този петък от 21:00 ч. по bTV.

 

Добави описание

 

Семейство Чеканови ще изпратят сина си Радко за Швеция, заедно с Амир и Зухра. Без да бъде извикана, за да заснеме заминаването на нестандартната двойка, Яна ще бъде принудена да се изправи пред продуцента на филма си без финал. Рангел и Гълъбина ще усетят липсата на живот в къщата –  достатъчно тиха, за да чуят биенето на собствените си сърца.

 

Добави описание

 

Семейство Лютови ще се сдобият с така желаното богатство от делото на Йовка, в контраст с провала при търсенето на тайнственото имане. Жаждата на Спас за богатство ще бъде утолена и ще замине за Гърция при съпругата си. Славея и Йордан, също както семейство Чеканови, ще бъдат застигнати от липсата на две от децата си и ще се концентрират силите си в поддържане на връзката си с Яна.

 

Добави описание

 

Пламен ще организира вечеря за всички, където ще поиска прошка за извършеното и ще покаже на двете семейства новия член на село Извор. Всички ще бъдат заслепени от ангелското излъчване на малкото момченце.

Още за Столичани в повече

04:00
20.06.2019
Столичани в повече - сериал
19:00
20.06.2019
Столичани в повече - сериал, с.3 еп.3
04:00
21.06.2019
Столичани в повече - сериал

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg