Актуално Други

Стефка Янорова, Красимир Ранков и Радина Боршош допълват актьорския състав в „Ние, нашите и вашите“

Добави коментар

Първата българска романтична комедия стартира в ефир на 8 март от 21.00 ч. по NOVA

Стефка Янорова, Краси Ранков и Радина Боршош също са част от най-новия български сериал на NOVA „Ние, нашите и вашите“. След обявеното екранно семейство на Елена Петрова и Кирил Ефремов, продуцентите разкриват още от героите на романтичната комедия, която ще стартира в телевизионния ефир на 8 март от 21.00 часа.

 

Ранков ще видим в ролята на Зорко, брат на Христо (Кирил Ефремов). „Героят ми е стар ерген и се стряска, когато види хубава жена. Голям кулинар и зевзек е и малко завижда на брат си – това ще е и причината често да са скарани. Със сигурност хората много ще се забавляват с него! Според мен в повечето големи фамилии има по един Зорко, а някъде може да е и Зорка“, споделя с усмивка Краси.

 

Най-добрата приятелка на Лили (Елена Петрова) е Светла (Стефка Янорова) - заместник-директор в училището, строга, с непоклатим авторитет. „Героинята ми е жена на място. Ще я видите да казва това, което мисли, без да се притеснява от реакцията на другите. Светла има голямо чувство за хумор и макар да са приятелки с Лили, понякога ще завижда за щастието й. Както в сериалите, така и в реалността, животът на другите често е по-интересен“, разказва Стефка.

 

Добави описание

 

След като изгря в българската кино продукция  „Маймуна“, Радина Боршош ще направи и своя дебют на малкия екран, снимайки се в сериал. Нея ще видим в ролята на Деси, една от дъщерите на Лили (Елена Петрова). „Деси е мълчалива и често обвинява майка си. Не е щастлива, че се е разделила с приятеля си в Гърция, а и баща ѝ и липсва. Сигурна съм, че доста момичета на тази възраст ще се припознаят в нея – независимо дали родителите са разделени или не, децата винаги се бунтуват, особено когато са на 17“, допълва Радина.

 

Първата българска романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ стартира на 8 март в 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ние, нашите и вашите

Приключиха снимките на „Ние, нашите и вашите“

Онлайн сензацията Мона разрешава тийн проблеми в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Георги Мамалев със загадъчна роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Водещата Джуджи с роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Христо Мутафчиев със специална роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA