Актуално В програмата

Стартира първото фитнес риалити в България

Добави коментар

Първото фитнес риалити „Супер промяна“ стартира на 24 август по БНТ HD.

Първото фитнес риалити „Супер промяна“ стартира на 24 август по БНТ HD. Всеки от участниците ще извърви трудния път към физическата трансформация като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор.

Тримата треньори Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство – да помогнат на 12-те риалити герои в проекта да променят своя живот и да вземат участие в Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Всеки от епизодите ще поставя пред  фитнес любителите определени цели, които трябва да бъдат постигнати. През седмица екип от независими съдии ще оценяват постиженията на участниците и ще определят онзи от тях, който трябва да отпадне.

Съставът на телевизионното жури включва инструктора по културизъм и шампион в категория над 100 кг Любомир Христов, един от доайените на културизма в България Тони Шивачев и неколкократния републикански шампион по класически културизъм Пламен Христов.

До финала на риалити формата ще достигнат само трима състезатели, които ще се борят за наградата – участие в тазгодишния национален шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите.

Екип от специалисти ще следи за правилното хранене на участниците, ще контролира приеманите от тях хранителни добавки, ще се грижи за техния тонус и самочувствие по време на проекта и ще наблюдава физическия им прогрес.

Зрителите на  БНТ HD ще имат възможност да научат интересни истории за самите участници, които в рамките на проекта ще се изправят не само срещу своите противници, но и срещу самите себе си.

Водещ на първото телевизионно фитнес-риалити е Владимир Банчев, а специални гости в предаването „Супер промяна“ ще бъдат някои от най-изявените български спортисти и специалисти.

Новото предаване на БНТ HD „Супер промянa“ стартира веднага след Олимпиадата в Рио. Всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода (в сряда и в неделя).

Гледайте първото фитнес риалити „Супер Промяна“ от 24 август по БНТ HD!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Супер промяна

„Супер промяна“ превръща хобито в професия