В програмата

„Стартъп“ с Еди Гатеги и Мартин Фрийман с премиера тази вечер по AXN!

0/5

„Стартъп“ с Еди Гатеги и Мартин Фрийман  с премиера тази вечер по AXN!

Какво общо биха могли да имат млад банкер от тузарски квартал на Маями, талантлива кубинска хакерка от Хаялия, Флорида и главорез от „Малкия Хаити“, насред горещите (и в пряк и преносен смисъл) улици на Маями? Отговорът се крие в премиерното заглавие на AXN този юли - „Стартъп“, в който по време на десетте едночасови епизода, внимателно ще изследваме старта на GenCoin - потенциално революционна идея за нерегулирана, цифрова валута. Създаден, режисиран и продуциран от Бен Кетаи (The Forest, „Избран“), неочакваният и динамичен разказ на сериала се фокусира върху смъртоносната технологична война, която се възпламенява около създаването на този гениален алгоритъм.

 

Добави описание


Неподлежим на данъчно облагане, непроследим, с възможности да промени напълно света на финансите, GenCoin се ражда от грешната страна на магистралата, в необузданите и опортюнистични улици на Маями, а негови създатели са трима невероятни съюзници, които не винаги отговарят на представите за технологични предприемачи. Това са отраканият финансист Ник Талман (Адам Броуди – „Ориндж Каунти“, „Мистър и мисис Смит“), главатарят на хаитянска банда Роналд Дейси (Еди Гатеги – „Здрач“, „Черният списък“) и технологичният предприемач Изи Моралес (изиграна от очарователната Отмара Мареро). Мартин Фрийман пък („Фарго“, „Шерлок“), е в ролята на брилянтния, но ирационален агент от ФБР, който се опитва да разбие тази неочаквано добра комбинация.

 

Добави описание


Хаитянските наркотрафиканти, мрачните банкери и корумпираните ченгета са в основата на този смел и провокативен трилър, който разкрива каква поквара носят парите и изследва какво се случва, когато високите технологии разяждат държавния контрол над обществото. Добре дошли в „Стартъп“, където всяка добродетел е предварително обречена!

Премиерен епизод тази вечер от 21:55, с нов епизод всеки понеделник в същия час.
 

21:55
10.08.2020
Стартъп сезон 3, епизод 1, криминален, драма, САЩ, 2018
04:10
11.08.2020
Стартъп сезон 3, епизод 1, криминален, драма, САЩ, 2018
02:45
12.08.2020
Стартъп сезон 3, епизод 1, криминален, драма, САЩ, 2018

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg