В програмата

Старт на новия сезон в Първа лига по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

0/5

Старт на новия сезон в Първа лига по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

С интересни футболни срещи на 20 юли стартира новият сезон на футболното първенство на България. По традиция, привържениците могат да гледат всеки мач от Първа професионална лига в пряко предаване в DIEMA SPORT, част от спортния пакет DIEMA XTRA. 

 

Началото на новия сезон ще бъде дадено на 20 юли, петък, с двубоите Витоша - Дунав в 18.30 ч. (NOVA SPORT) и  Черно море - Ботев Враца в 20.45 ч. (DIEMA SPORT). Ден по-късно, на 21 юли, в 18.30 ч. шампионът Лудогорец се изправя срещу Етър, а от 20.45 ч. Ботев Пловдив ще търси победа над Левски. Неделната вечер е запазена за битките между Славия и Берое от 18.30 ч., както и между ЦСКА и Локомотив Пловдив в 20.45 ч. В понеделник също ще има футболни страсти с надпреварата Верея – Септември от 20:30 ч. Вълнуващите двубои ще бъдат излъчени пряко в ефира на DIEMA SPORT. Зрителите ще могат да гледат на живо и студио с компетентни анализи и коментари, съпътстващо всеки двубой в Първа професионална лига.


За актуалните предавания, посветени на българския футбол, сезонът също започва тази седмица. Първият епизод на специализираното публицистично предаване "Домът на футбола" традиционно ще бъде излъчен в 20.00 ч. в сряда по DIEMA SPORТ. В четвъртък, 19 юли, от 20.00 ч. е стартът и на увлекателното магазинно предаване "Преди кръга", което ще загрее преди първите мачове в петък. Информационните "Обзор на кръга" (понеделник) и "Головете на кръга" (вторник) в ретроспекция ще дадат възможност на зрителите да преживеят отново най-интересните моменти от мачовете в първенството.


В края на юли пък зрителите ще могат да гледат двубои от футболната Втора професионална лига. На 30 юли,  понеделник, предстои срещата между Пирин и Добруджа, която ще бъде излъчена в DIEMA SPORT. И през тази кампания в спортния канал всяка сряда ще бъде излъчвано обзорно предаване на всеки кръг от Втора лига.


Не пропускайте стартa на новия сезон в Първа професионална лига в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg